Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Instalim i llambave

Kërkoni një elektricist për të instaluar dritat? Ne kemi 26,379 elektricistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,788 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Instalim i llambave

Sa kushton instalimi i ndriçuesve? Gjatë instalimit të ndriçuesve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: orientimin, zgjedhjen e një ndriçuesi të përshtatshëm dhe instalimin e tij. Çmimet e montimit të ndriçimit janë rreth 6-12 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në instalimin e ndriçuesve është zakonisht përgatitja për instalimin e ndriçimit në vend. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, çelësat dhe llambat, të cilat kushtojnë mesatarisht 5-15 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 26,379. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i montimit të ndriçimit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,788 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Instalim i llambaveÇmimet mesatare

Çmim të ulët403,80 L/një copë
Çmimi mesatar544,80 L/një copë
Cmim i larte720,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të kuvendit të lehta

Për të mësuar çmimin e saktë të montimit të ndriçuesit, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e llambave në rritje.

Instalimi i plasterboard produkteve të parafabrikuara204,00L / një copë
Instalimi i produkteve të parafabrikuara të pllakave, mbyllja e ndriçimit për llambat 100x100x100 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i dritës së brendshme në një mur 1.0 kg336,00L / një copë
Instalimi i dritës së brendshme në një mur 1.0 kg.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i llambës së brendshme në tavan 2.0 kg474,00L / një copë
Instalimi i llambës së brendshme në tavanin e 2.0 kg.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Montimi LED Luminaire630,00L / një copë
Instalimi i çajit LED Luminaire 12 W - 30 W - dimmable.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
ElektricistSa kushton një elektricist? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për elektricistët:...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?