Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Instalim i kinemase ne shtepi

Po kërkoni një burrë për orë për të instaluar një teatër në shtëpi? Ne kemi 19,854 bashkëshortë për orë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Instalim i kinemase ne shtepi

Sa kushton instalimi i teatrit në shtëpi? Gjatë instalimit të një kinemaje në shtëpi, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: vendosjen dhe vendosjen e kabllove, lidhjen e pajisjeve të zërit dhe televizorit. Çmimet për instalimin e pajisjeve të zërit dhe riprodhimit janë rreth 30-50 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në instalimin e teatrit në shtëpi është zakonisht përfshirja e sistemeve IoT. Kostot shtesë mund të përfshijnë: kostot e transportit, mbajtësin e televizorit, ndërfaqen audio, e cila kushton mesatarisht 15-70 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 19,854. Mos kërkoni më tej për instalimin tuaj të kinemasë në shtëpi, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Instalim i kinemase ne shtepiÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 800,00 L/një copë
Çmimi mesatar2 400,00 L/një copë
Cmim i larte3 000,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të instalimit të teatrit në shtëpi

Për të mësuar çmimin e saktë të instalimit të teatrit vendas, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në një instalim në kategori të një teatër në shtëpi.

Në rritje në shtëpi hi-fi1800.0L / orë
Në rritje hi-fi, komisionimi dhe udhëzimet operative.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Instalimi i teatrit të brendshëm1800.0L / orë
Instalimi i teatrit vendas, komisionimi dhe udhëzimi operativ.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Instalimi i Soundbaru.1800.0L / orë
Instalimi i nisjes së SoundBar dhe Udhëzimit për të punuar.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Instalimi i DVD-ve, folës1800.0L / orë
Instalimi i DVD, Komisionimi i Kryetarëve dhe Udhëzimi i Veprimit.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
MjeshterSa kushtojnë shërbimet e një burri për orë? Ne shpesh bëjmë shërbimet...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?