Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Instalim i dyerve

Po kërkoni një marangoz ndërtimi për të instaluar dyer? Ne kemi 25,819 marangozë ndërtimi në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,166 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Instalim i dyerve

Sa kushton montimi i derës? Gjatë montimit të dyerve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: orientim, transport dhe montim të dyerve. Çmimet e montimit të dyerve janë rreth 30-190 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në instalimin e dyerve është zakonisht instalimi i dyerve të sigurisë. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: veglat, stuko, çelësa dhe bravë, të cilat kushtojnë mesatarisht 15-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 25,819. Mos kërkoni më tej: montimi i dyerve ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore nga ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,326 profesionistë të regjistruar
90,166 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Instalim i dyerveÇmimet mesatare

Çmim të ulët3 000,00 L/një copë
Çmimi mesatar7 872,00 L/një copë
Cmim i larte11 340,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Dyer te blinduaraSa kushton një derë sigurie? Për dyert e sigurisë, ne shpesh ofrojmë...
Dyer druri te jashtmeSa kushton një derë hyrëse prej druri? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Dyer alumini te jashtmeSa kushton një derë e përparme prej alumini? Ne shpesh ofrojmë shërbimet...
Dyer te brendshmeSa kushton një derë e brendshme? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Riparim ose zevendesimi i bravesSa kushton riparimi ose zëvendësimi i një bllokimi? Gjatë riparimit dhe zëvendësimit...
Dyer plastike te hyrjesSa kushton një derë e përparme plastike? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Dyer rreshqiteseSa kushton një derë rrëshqitëse? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Restaurimi i dyerveSa kushton një rinovim i dyerve? Gjatë rinovimit të dyerve, ne shpesh...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023