Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Instalim i bojlerit

Po kërkoni një hidraulik për të lidhur bojlerin? Kemi 22,350 hidraulik në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Instalim i bojlerit

Sa kushton përfshirja e një bojleri? Gjatë lidhjes së bojlerit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: çmontimi i bojlerit të vjetër, instalimi i një të riu, kontrollimi i valvulës së sigurisë, lidhja e bojlerit me ujësjellësin, lidhja e ngrohësit elektrik të ruajtjes së ujit. Çmimet e instalimit të ngrohësit të ujit janë rreth 100-390 euro për kyçje. Artikulli më i shtrenjtë në lidhjen e ngrohësit të ujit është zakonisht vetë ngrohësi i ujit të magazinimit. Kostot e tjera mund të përfshijnë: shërbimin, mirëmbajtjen, kostot e transportit, pjesët e këmbimit, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,350. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e lidhjes së bojlerit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Instalim i bojleritÇmimet mesatare

Çmim të ulët6 000,00 L/operacion
Çmimi mesatar17 640,00 L/operacion
Cmim i larte23 400,00 L/operacion
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të kabllove të bojlerit

Për të mësuar çmimin e saktë të instalimeve të bojlerit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi shikoni çdo shërbim në një kategori të përfshirjes së bojlerit.

Instalimi i ngrohësit të ujit2976.0L / një copë
Instalimi i ngrohësit të ujit për ngrohjen e ujit të pijshëm në lidhje me kaldaja, volum deri në 150 l.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Montimi i armëve të filetuara60.0L / një copë
Montimi i armaturës së filetuar me 1 fije G 3/4.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Konsultim1200.0L / gjitha
Konsultimi në pikën e bojlerit të lidhjes.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Instalim1800.0L / orë
Shkalla e orëve kur lidh bojlerin.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ngrohje, inxhinier ngrohjejeSa kushtojnë ngrohja dhe korrierët? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?