Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Instalim dhe riparim i kondicionerit

Jeni duke kërkuar për teknologji instalimi/riparimi të ajrit të kondicionuar? Ne kemi 21,971 teknikë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,854 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Instalim dhe riparim i kondicionerit

Sa kushton instalimi dhe riparimi i ajrit të kondicionuar? Gjatë instalimit dhe riparimit të ajrit të kondicionuar, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: kondicionimin e ajrit të kondicionuar, lidhjen e njësisë së brendshme dhe të jashtme, pastrimin dhe ndërrimin e filtrave. Çmimet e instalimit dhe riparimit të ftohjes janë rreth 50-110 euro për shërbim. Artikulli më i shtrenjtë në instalimin dhe riparimin e ajrit të kondicionuar është zakonisht vënia në punë e njësisë së ajrit të kondicionuar. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: filtër, konsol, shërbim urgjence pa ndalesë, dezinfektim, i cili kushton mesatarisht 15-80 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,971. Mos kërkoni më tej: çmimi i instalimit/riparimit të ajrit të kondicionuar, do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,791 profesionistë të regjistruar
87,854 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Instalim dhe riparim i kondicioneritÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 940,00 L/një copë
Çmimi mesatar4 272,00 L/një copë
Cmim i larte6 480,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorMe ajër të kondicionuar instalimin dhe riparimin e çmimeve

Për të mësuar çmimin e saktë të instalimit dhe riparimit të ajrit të kondicionuar, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çdo shërbimi në kategorinë e instalimit / riparimin e ajrit të kondicionuar.

Asambleja e ajrit të kondicionuar.30 000,00L / një copë
Instalimi i njësisë së kondicionuar dhe komisioneve.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Kontrolli i shërbimit.4 200,00L / një copë
Kontrolli i shërbimit dhe pastrimi i një njësie të ndarjes së ajrit të ndarë.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Mbushja e ftohësit15 000,00L / një copë
Mbushja e ftohësit, zbulimit dhe heqjes së rrjedhjes së ftohësit.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Riparimi i kondensimit.6 000,00L / një copë
Rishikimi i Levy Condensate. Riparimin dhe pastrimin.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
KondicionerSa kushton klimatizimi? Për kondicionerët shpesh bëjmë këto shërbime: montim dhe riparim...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?