Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Inspektime dhe rishikime

Po kërkoni një inspektor për inspektime dhe rishikime? Ne kemi 27,714 inspektorë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Inspektime dhe rishikime

Sa kushtojnë inspektimet dhe rishikimet? Gjatë inspektimeve dhe rishikimeve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: inspektimi dhe vlerësimi i njësisë, vlerësimi i gjendjes. Çmimet e inspektimeve dhe inspektimeve janë rreth 190-250 euro për prodhim. Artikulli më i shtrenjtë në inspektime dhe rishikime është zakonisht eliminimi i dështimit të njësisë. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: certifikimin, ekzaminimet profesionale, shpenzimet e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-120 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 27,714. Mos kërkoni më tej: inspektime dhe rishikime të çmimeve, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Inspektime dhe rishikimeÇmimet mesatare

Çmim të ulët11 340,00 L/një copë
Çmimi mesatar13 560,00 L/një copë
Cmim i larte15 000,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Inspektimeve dhe Rishikimeve

Për të mësuar çmimin e saktë të inspektimeve dhe rishikimeve, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e inspektimit dhe të rishikimit.

Bleskozod.798.0L / një copë
Duke kontrolluar gjendjen dhe sigurinë e rrufesë. Hartimi i mesazhit.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Kontrolloni Mbështetjen dhe Drejtuesit e Lead15.0L / M.
Kontrollimi i statusit dhe siguria e mbështetjes dhe drejtuesit e plumbit.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Turneu i instalimeve elektrike180.0L / një copë
Turneu i instalimit elektrik me numrin e shitoreve brenda një qarku mbi 5.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Rishikimi i mjeteve të dorës elektrike348.0L / një copë
Rishikimi i mjeteve të dorës elektrike pa rezolucion të performancës.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Inxhinierët, dizajn inxhinierikSa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?