Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Implementimi i projektit

Po kërkoni një projektues për një projekt zbatimi? Ne kemi 21,651 stilistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,777 profesionistë të regjistruar
87,822 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Implementimi i projektit

Sa kushton projekti i zbatimit? Për projektet e zbatimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: përgatitjen e raportit shoqërues, raportin teknik përmbledhës dhe gjendjen e përgjithshme të ndërtimit. Çmimet e dokumentacionit të projektit për ndërtimin janë rreth 200-800 euro për projekt. Artikulli më i shtrenjtë në projektet e zbatimit është zakonisht krijimi i një vizatimi koordinues të ndërtesës. Kostot shtesë mund të përfshijnë: llogaritjen statike, faturën e materialeve, vizatimet, të cilat kushtojnë mesatarisht 60-120 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,651. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e projektit realizues, tek ne do të merrni ofertat më të favorshme dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,777 profesionistë të regjistruar
87,822 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Implementimi i projektitÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 080,00 L/m2
Çmimi mesatar1 260,00 L/m2
Cmim i larte1 440,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Projektit të Zbatimit

Për të mësuar çmimin e saktë të projektit të zbatimit, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në një projekt të zbatimit të kategorisë.

Projekti për zbatimin e ndërtimit2 160,00L / m2
Zhvillimi i një projekti për zbatimin e ndërtimit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Projekti për realizimin e ndërtimit në një shpat2 580,00L / m2
Vendosja e një projekti për realizimin e ndërtesës në një shpat me bazat që nuk janë në një aeroplan.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Projekti për zbatimin e ndërtimit të një dyvjeçare3 000,00L / m2
Hartimi i një projekti për zbatimin e ndërtimit të një dyfishimi, i cili është pasqyruar.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Projekti për realizimin e ndërtimit të një shtëpie në terren2 700,00L / m2
Hartimi i një projekti për ndërtimin e ndërtimit për shtëpi në ndërtimin e rreshtit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Inxhinierët, dizajn inxhinierikSa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?