Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Hijezim i jashtem

Po kërkoni një ofrues për hijezimin e jashtëm? Ne kemi 19,607 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Hijezim i jashtem

Sa kushton hijezimi i jashtëm? Për hijezimin e jashtëm, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: fokusim, dizajn, prodhim dhe montim. Çmimet e çatisë së jashtme janë rreth 55-110 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në hijezimin e jashtëm janë zakonisht grilat rrëshqitëse të bëra me porosi. Kostot e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, shërbimin pas garancisë, përdorimin e materialeve premium, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-300 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 19,607. Mos kërkoni më tej: çmimet e hijeve të jashtme, me ne do të merrni ofertat më të favorshme dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Hijezim i jashtemÇmimet mesatare

Çmim të ulët3 299,40 L/një copë
Çmimi mesatar4 510,80 L/një copë
Cmim i larte6 480,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të mbrojtjes së jashtme.

Për të mësuar çmimin e saktë të mburojës së jashtme, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e mbrojtjes së jashtme.

Instalimi i mbrojtjes së jashtme2 400,00L / një copë
Instalimi i mbrojtjes së jashtme, komisionimi, udhëzimi i kontrollit.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Mbajtja për binarët e jashtëm900,00L / një copë
Një udhëzues që mbron ndërtimin.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Disqet3 000,00L / një copë
Makinë elektrike për të siguruar kontroll të lehtë të mburojës së jashtme
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Silón.30,00L / M.
Solid udhëzues silon për mbrojtje të jashtme.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
TendaSa kushtojnë tendat? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për tenda: fokus,...
PjergullaSa kushtojnë pjergullat? Për pjergullat, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: dizenjimi...
Roleta per dritareSa kushtojnë blindat e ekranit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Rrjeta dritaresh, rrjeta dyershSa kushtojnë rrjetat e dritareve dhe dyerve? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Grila te jashtme me rulSa kushtojnë blindat e jashtme? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Roleta te jashtmeSa kushtojnë blindat e jashtme? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?