Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Hijezim i brendshem

Po kërkoni një blind për hijezimin e brendshëm? Ne kemi 17,818 blinds në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Hijezim i brendshem

Sa kushton hijezimi i brendshëm? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për hijezimin e brendshëm: fokus, projektim, instalim, riparim. Çmimet e hijeve të brendshme janë rreth 17-29 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në hijezimin e brendshëm është zakonisht instalimi i grilave elektrike. Kostot e tjera mund të përfshijnë: kostot e transportit, shërbimin pas garancisë, pjesët e këmbimit, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 17,818. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e hijeve të brendshme, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Hijezim i brendshemÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 004,40 L/një copë
Çmimi mesatar1 425,60 L/një copë
Cmim i larte1 730,40 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të mbrojtjes së brendshme.

Për të mësuar çmimin e saktë të mburojës së brendshme, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e mbrojtjes së brendshme.

Blinds pëlhurë1 680,00L / m2
Blinds brendshme me një pranverë vetë-ngarkim ose me një retineman për të kontrolluar. Blinds kanë frenat automatike të fiksimit në çdo lartësi.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Rrëshqitje e zezë7 620,00L / m2
Muri japonez me 2 këngë, të përshtatshme për gjerësi 1000 - 2000 mm, 2-3 panele pëlhure.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Verbime vertikale1 260,00L / m2
Verifikisht blinds të përshtatshme për zona të mëdha. Lamil gjerësi 89 ose 127mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Plissé.2 100,00L / m2
Pëlhurë të palosur të verbër të kontrolluara nga profili i poshtëm madl.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Grila te brendshmeSa kushtojnë blindat e brendshme? Për blindat e brendshme, ne shpesh ofrojmë...
Roleta pelhureSa kushtojnë blindat prej pëlhure? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Roleta dhe perdeSa kushtojnë perdet e paneleve? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Roleta te trashaSa kushtojnë blindat e palosur? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
RoletaSa kushtojnë blindat? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për blinds: targeting,...
Roleta te brendshme per dritareSa kushtojnë blindat e dritareve të brendshme? Për blindat e dritareve të...
Roletne vertikaleSa kushtojnë blindat vertikale? Për blindat vertikale, ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
PerdeSa kushtojnë perdet? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për perde: inspektim...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023