Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Higjiene, demolim

Po kërkoni një profesionist për riparim dhe prishje? Ne kemi 23,832 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,704 profesionistë të regjistruar
87,683 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Higjiene, demolim

Sa kushton riparimi dhe prishja? Gjatë riparimit dhe prishjes, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: heqjen e papastërtive, shërimin e materialeve të ndryshme, prishjen e ndërtesave. Çmimet e punimeve të riparimit dhe prishjes janë rreth 20-50 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në riparimin dhe prishjen është zakonisht prishja e plotë e ndërtesës, duke përfshirë eksportin e mbeturinave dhe rrënojave. Kostot shtesë mund të përfshijnë: dhënien me qira të pajisjeve të prishjes, mjeteve të prishjes, të cilat kushtojnë mesatarisht 30-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,832. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e riparimit dhe prishjes, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,704 profesionistë të regjistruar
87,683 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Higjiene, demolimÇmimet mesatare

Çmim të ulët7 200,00 L/një copë
Çmimi mesatar9 420,00 L/një copë
Cmim i larte12 600,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të punës aziatike dhe shkatërrimi

Për të mësuar çmimin e saktë të veprave aziatike dhe shkatërruese, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për shërbime individuale në kategorinë e aziatikës dhe prishjes.

Demolimi i ndërtesave nga diskutimi gradual1002.0L / m3
Demolimi i ndërtesave Diskutim gradual, tulla, guri dhe ngjashëm me përmasat e ndërtimit, -0.65000T
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Demolimi i ndërtesave nga mekanizmi i rëndë1980.0L / m3
Demolimi i ndërtesave Mekanizimi i rëndë i skeletit të betonit të përforcuar monolit ose montuar me proporcion të ndërtimit -0.66000t
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Demolition Hál.510.0L / m3
Sallat e prishjes së ndërtimit industrial, bujqësor ose civil, disassembly graduale nga tulla, guri, muratorë të përzier dhe benzinë, blloqe të llaçit të gëlqeres ose limonit, -0,350 t
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Prishjen e ndërtesave të kryera në një mënyrë tjetër4548.0L / m3
Demolimi i ndërtesave, të kryera nga një mënyrë tjetër nga një skelet betoni monolit të përforcuar duke përfshirë masoneri filler, me një pjesë të strukturave, -0,780 t
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Rinovim dhe rindertimSa kushton rindërtimi dhe rinovimi? Gjatë rikonstruksioneve dhe rinovimeve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?