Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Hidroizolim themeli

Po kërkoni një ndërtues për hidroizolimin e themeleve? Ne kemi 23,456 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,700 profesionistë të regjistruar
87,679 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Hidroizolim themeli

Sa kushtojnë themelet hidroizoluese? Gjatë hidroizolimit të themeleve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: aplikim depërtimi, ngjitës hidroizolues dhe ngjitës pllakash me cilësi të lartë. Çmimet e bazamenteve izoluese ndaj lagështirës janë rreth 10-15 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në hidroizolimin e themeleve është zakonisht një shirit asfalti hidroizolues. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: ngjitës silikoni, fino, ngjitës mbushës, i cili kushton mesatarisht 15-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,456. Nuk keni më nevojë të kërkoni: bazat hidroizoluese çmimi, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,700 profesionistë të regjistruar
87,679 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Hidroizolim themeliÇmimet mesatare

Çmim të ulët600,00 L/m2
Çmimi mesatar769,80 L/m2
Cmim i larte900,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista bazë e çmimeve të hidroizolimit

Për të mësuar çmimin e saktë të hidroizolimit bazë, dërgoni kërkesën për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për shërbime individuale në një kategori të bazës hidroizoluese.

Izolimi i lagështisë së tokës, në një sipërfaqe vertikale, hidroizolim bituminoz630.0L / m2
Izolimi i antiotit kundër lagështirës së tokës, mbulesën e ftohtë në sipërfaqen vertikale, hidroizolimi i bitumit të bitumit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Izolimi i ujit sipërfaqësor, sipërfaqja horizontale, hidroizolimi bituminoz876.0L / m2
Izolimi antiarrrowa kundër lagështisë natyrore, shtresën e ftohtë në sipërfaqen horizontale, hidroizolimi i bitumit të bitumit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Izolimi horizontal i filmave natyrorë të lagështisë823.2L / m2
Izolim kundër lagështisë natyrore dhe petë të ujit jo presion. Shtresa horizontale mbrojtëse dhe e kullimit (katër shtresa) e asfaltuar e izolimit hidroizolim me 9.0 mm nop.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Izolim vertikal i filmave të lagështisë natyrore819.6L / m2
Izolim kundër lagështisë natyrore dhe petë të ujit jo presion. Shtresa vertikale mbrojtëse dhe kulluese (katër shtresa) asfaltimi i izolimit hidroizolim me nop 9.0 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Punime te specializuara ndertimiSa kushton puna e specializuar e ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?