Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Hidroizolim terrace

Jeni duke kerkuar nje ndertues per hidroizolimin e nje tarrace? Ne kemi 23,409 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Hidroizolim terrace

Sa kushton hidroizolimi i tarracës? Gjatë hidroizolimit të një tarrace, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: aplikim depërtimi, ngjitës hidroizolues dhe ngjitës pllakash me cilësi të lartë. Çmimet e izolimit të tarracës nga lagështia janë rreth 5-10 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në hidroizolimin e një tarrace është zakonisht një shirit asfalti hidroizolues. Kostot shtesë mund të përfshijnë: ngjitës silikoni, fino, izolues mbushës, i cili kushton mesatarisht 15-30 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,409. Nuk keni më nevojë të kërkoni: hidroizolim të çmimit të tarracës, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Hidroizolim terraceÇmimet mesatare

Çmim të ulët300,00 L/m2
Çmimi mesatar449,40 L/m2
Cmim i larte600,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorQendra e tarracës hidroizoluese

Për të mësuar çmimin e saktë të hidroizolimit të tarracës, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në një kategori të tarracës hidroizoluese.

Izolimi i lagështisë së tokës, në zonën vertikale, hidroizolim bitum630.0L / m2
Izolimi i antiotit kundër lagështirës së tokës, mbulesën e ftohtë në sipërfaqen vertikale, hidroizolimi i bitumit të bitumit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Izolimi i ujit sipërfaqësor në sipërfaqen horizontale, hidroizolimi bituminoz876.0L / m2
Izolimi i antiotit kundër ujit sipërfaqësor, mbulimi i ftohtë në sipërfaqen horizontale, hidroizolimi i bitumit të bitumit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Izolimi horizontal i filmave natyrorë të lagështisë823.2L / m2
Izolim kundër lagështisë natyrore dhe petë të ujit jo presion. Horizontale mbrojtëse dhe kulluese me katër shtresa të shtrydhjes së asfaltit të izolimit me hidroizolim me lartësi nop 9.0 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Izolimi kundër luginës së tokës POOL Vertical819.6L / m2
Izolim kundër lagështisë natyrore dhe petë të ujit jo presion. Shtresa vertikale mbrojtëse dhe kulluese (katër shtresa) asfaltimi i izolimit hidroizolim me nop 9.0 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ndertimi i tarracaveSa kushton për të ndërtuar një tarracë? Gjatë ndërtimit të një tarrace,...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?