Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Hidroizolim i catise se sheshte

Jeni duke kërkuar për një çati të sheshtë? Ne kemi 22,466 çati në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,700 profesionistë të regjistruar
87,679 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Hidroizolim i catise se sheshte

Sa kushton një hidroizolim i çatisë së sheshtë? Gjatë hidroizolimit të një çati të sheshtë, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: aplikim depërtimi, ngjitës hidroizolues dhe ngjitës pllakash me cilësi të lartë. Çmimet për izolimin e çatisë ndaj lagështirës janë rreth 9-19 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në hidroizolimin e çatisë së sheshtë është zakonisht një fletë çatie hidroizoluese. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: ngjitës silikoni, fino, ngjitës mbushës, i cili kushton mesatarisht 15-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,466. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e hidroizolimit të çatisë së sheshtë, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,700 profesionistë të regjistruar
87,679 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Hidroizolim i catise se sheshteÇmimet mesatare

Çmim të ulët540,00 L/m2
Çmimi mesatar870,00 L/m2
Cmim i larte1 140,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të hidroizolimit të barabartë të çatisë

Për të mësuar çmimin e saktë të një çati të sheshtë, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në një kategori të hidroizolimit të sheshtë të çatisë.

Bandat e sheshtë të mbulimit të fabrikës306.0L / m2
Bërja e mbulesës së veshjes së çatisë së sheshtë deri në 10 ° bende për AIP të thatë, NAIP ose pëlhurë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Marrja e mbulimit të kulmeve të kulmeve522.0L / m2
Marrja e mbulesës së veshjes së çatisë së sheshtë deri në 10 ° petë gome të hedhura lirshëm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Marrja e mbulimit të veshjes së çatisë Naip Bands486.0L / m2
Bërja e mbulimit të veshjes së çatisë së sheshtë deri në 10 ° bende pika plating naip.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Marrja e mbulimit të veshjes së mbulesave të bandave të NAIP në të gjithë desktopin, shirita të oksiduara534.0L / m2
Bërja e mbulimit të veshjes së çatisë së sheshtë deri në 10 ° rripa të oksiduara duke vendosur NAIP në të gjithë sipërfaqen.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Mjeshter çatieSa kushton hidrauliku? Gjate punes se hidraulikut ne shpesh bejme sherbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?