Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Hidraulik

Jeni duke kërkuar për një hidraulik apo një ujësjellës? Ne kemi 28,837 hidraulik në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,325 profesionistë të regjistruar
90,154 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Hidraulik

Sa kushton një hidraulik uji? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për punëtorët e ujësjellësit: ndërrimi i lavamanëve dhe rubinetave, pastrimi i kanalizimeve të bllokuara, puna e plotë e ngrohjes, riparimi dhe montimi i tualetit. Çmimet e hidraulikut janë rreth 17-25 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë midis ujësjellësve dhe hidraulikës është zakonisht puna e plotë hidraulike. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: lidhjen e lavatriçeve dhe lavatriçeve, ndërrimin e radiatorëve dhe valvulave, shërbimin e urgjencës, i cili kushton mesatarisht 30-70 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 28,837. Nuk keni më nevojë të kërkoni: ujësjellës, çmim hidraulik, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,325 profesionistë të regjistruar
90,154 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: HidraulikÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 020,00 L/orë
Çmimi mesatar1 248,00 L/orë
Cmim i larte1 500,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të veprave të instalimit të ujit

Për të mësuar çmimin e saktë të punës së instalimit të ujit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çmimeve për çdo shërbim në kategorinë e ujit, hidraulik.

Çdo vone9 600,00L / gjitha
Vaskë klasike dhe qoshe.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Instalimi dhe zëvendësimi i baterisë së ujit3 600,00L / gjitha
Zëvendësimi profesional i baterisë me ujë të nxehtë dhe të ftohtë.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Pjatalarëse6 600,00L / gjitha
Instalimi i pjatalarëse pranë furnizimit me ujë dhe furnizimit me energji elektrike. Prerja e pjatalarëse duhet të jetë e ndarë me ndërprerësin tuaj të qarkut. Mbeturinat e ujit të nevojshme. Nëse është e nevojshme, kur instaloni shkëmbimin e SIPHon për të cilin pjatalarës mund të lidhet.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparimi i tubacioneve të ujit900,00L / orë
Riparimi i plotë dhe shpërndarja e tubit të ri të ujit.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Instalim i rubinetit ose lavamanitSa kushton instalimi i rubinetit? Gjatë instalimit të një rubineti, ne shpesh...
Instalim tualetiSa kushton instalimi i tualetit? Gjatë instalimit të një tualeti, ne shpesh...
Kanalizim, gropeSa kushton kanalizimi dhe pusi? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Pastrimi i linjes se kanalizimeveSa kushton bluarja, pastrimi i kanalizimeve? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Punime dhe riparime te vogla hidraulikeSa kushton puna më e vogël hidraulike? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Montim i dushit ose vaskesSa kushton instalimi i një kabine dushi, vaske ose dushi? Gjatë instalimit...
Riparimi ose nderrimi i rubinetit ose lavamanitSa kushton riparimi ose zëvendësimi i një rubineti? Gjatë riparimit ose zëvendësimit...
Riparim i tubaveSa kushton riparimi i tubave? Gjatë riparimit të gypave, ne shpesh ofrojmë...
Riparim dushi ose vaskeSa kushton riparimi i një kabine dushi, vaske apo dushi? Kur riparojmë...
Riparim tualetiSa kushton riparimi i tualetit? Kur riparojmë një tualet, ne shpesh ofrojmë...
Filtrim dhe trajtim i ujitSa kushton trajtimi dhe filtrimi i ujit? Gjatë trajtimit dhe filtrimit të...
Pune hidraulikeSa kushton hidraulika? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për hidraulikun: konsultimin...
Depozitimi i gropesSa kushton eksporti i një pusi? Gjatë eksportimit të gropave, ne shpesh...
Lidhja e ujesjellesit, lidhja e kanalizimeveSa kushton vendosja e një lidhjeje të furnizimit me ujë, kanalizimeve? Gjatë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023