Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Hekurosje

Jeni duke kërkuar për një ofrues hekurosjeje? Ne kemi 9,770 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Hekurosje

Sa kushton hekurosja? Gjatë hekurosjes, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: hekurosje, hekurosje të sendeve të fëmijëve, hekurosje të këmishave, çarçafëve, peshqirëve. Çmimet e shërbimeve të hekurosjes janë rreth 0,5-3,7 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në hekurosje është zakonisht hekurosja e tekstileve të mëdha. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: hekurosje ekspres, kosto transporti, impregnim, niseshte, që kushton mesatarisht 5-30 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 9,770. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i hekurosjes, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: HekurosjeÇmimet mesatare

Çmim të ulët78,00 L/një copë
Çmimi mesatar87,60 L/një copë
Cmim i larte96,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të hekurosjes.

Për të mësuar çmimin e saktë të hekurosjes, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për shërbime individuale në kategorinë e hekurosjes.

Hekurosje960,00L / orë
Hekurosje në rangun e më shumë se 8 orëve; sfiduese, jashtëzakonisht profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Hekurosje1 080,00L / orë
Hekurosje në një sërë prej më shumë se 4 dhe më pak se 8 orë; sfiduese, jashtëzakonisht profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Hekurosje1 200,00L / orë
Hekurosje në rangun e më pak se 4 orë, sfiduese, jashtëzakonisht profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Hekurosje840,00L / orë
Hekurosje në një distancë prej mbi 12 orësh; sfiduese, jashtëzakonisht profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Sherbime te pastrimitSa kushton pastrimi? Gjatë pastrimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: pastrim...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?