Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Gure varresh

Po kërkoni një gur varri, gurë varri? Ne kemi 3,761 gurgdhendës në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Gure varresh

Sa kushtojnë gurët e varreve dhe monumentet? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për gurët e varreve dhe gurët e varreve: konsultim dhe asistencë në zgjedhjen e zgjidhjeve, prodhim dhe montim të gurëve të varreve, shërbim. Çmimet e gurëve të varrit janë rreth 2400-7000 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në gurët e varreve dhe gurët e varreve janë zakonisht gurët e varreve me përmasa të mëdha të bëra prej guri premium. Kostot e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, gdhendje shtesë në gur varri, konsultime që kushtojnë mesatarisht 100-350 €. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 3,761. Mos kërkoni më tej: gurët e varreve, çmimi i gurëve të varreve, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Gure varreshÇmimet mesatare

Çmim të ulët145 800,00 L/një copë
Çmimi mesatar280 080,00 L/një copë
Cmim i larte403 800,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të varreve dhe varreve

Për të mësuar çmimin e saktë të varreve dhe varreve dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e varreve, varreve.

Granit eh156 000,00L / gjitha
Granit një vrimë me monument (dimension 100x200 cm).
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Granite Singles312 000,00L / gjitha
Semen granit me monument (madhësi 200x200 cm).
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Varri i Urna Granit.108 000,00L / gjitha
Granit urn varr me pjatë dhe monument (dimension 60x60 cm).
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Granit urn varr me pjatë60 000,00L / gjitha
Granit urn varr me pjatë (60x60 cm dimension).
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Produkte dhe sherbime tjeraSa kushtojnë produktet dhe shërbimet e tjera? Për produkte dhe shërbime të...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?