Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Grafik dizajn

Po kërkoni grafikë për dizajn dhe punë grafike? Ne kemi 2,851 grafikë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,352 profesionistë të regjistruar

85,436 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Grafik dizajn

Sa kushton dizajni dhe puna grafike? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për dizajn dhe punë grafike: dizajne grafike të personalizuara, modifikime të grafikave ekzistuese, krijimi i një manuali dizajni. Çmimet e dizajneve grafike janë rreth 20-35 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në dizajn dhe punë grafike është zakonisht një dizajn kompleks projekti. Kostot shtesë mund të përfshijnë: përfshirjen e komenteve, konsultime shtesë, të cilat kushtojnë mesatarisht 30-60 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 2,851. Mos kërkoni më tej: dizajni dhe çmimi i punës grafike, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,352 profesionistë të regjistruar

85,436 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Grafik dizajn

Çmimet mesatare

Çmim të ulët9 000,00 €/një copë
Çmimi mesatar12 324,00 €/një copë
Cmim i larte17 340,00 €/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Sherbime kompjuterike dhe itSa kushtojnë shërbimet e PC dhe IT? Për shërbimet e PC dhe...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?