Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Gjeodet

Po kërkoni një topograf? Ne kemi 20,790 anketues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,325 profesionistë të regjistruar
90,153 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Gjeodet

Sa kushton një topograf? Për topografët, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: plane gjeometrike dhe punë gjeometrike. Çmimet e studimit të tokës janë rreth 90-180 euro për objektiv. Artikulli më i shtrenjtë brenda topografit është zakonisht plani gjeometrik. Shpenzimet tjera mund të përfshijnë: topografinë, hartën grafike, regjistrimin e objektit në kadastër, që kushton mesatarisht 50-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,790. Mos kërkoni më tej, tek ne do të gjeni ofertat më të volitshme dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,325 profesionistë të regjistruar
90,153 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: GjeodetÇmimet mesatare

Çmim të ulët5 400,00 L/një copë
Çmimi mesatar7 620,00 L/një copë
Cmim i larte10 800,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve gjeodeta

Për të mësuar çmimin e saktë të shërbimeve të gjeodetës, dërgoni kërkesën për profesionistët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë Gjeodet.

Deklaratë7 200,00L / një copë
Kufiri i tokës, grupe të ndërtesave
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Plani gjeometrik2 100,00L / orë
Plani gjeometrik për ndarjen / administrimin e pasurive të paluajtshme; për ndërtim ose ndërtim të strukturuar; për të rregulluar kufirin e pasurive të paluajtshme.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Harta Teknike Dixhitale7 200,00L / një copë
Zhvillimi i hartave me informacion rreth rregullimit hapësinor të ndërtesave dhe pajisjeve të tyre teknike.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Pozicionimi dhe fokusi i ashensorit7 800,00L / një copë
Dokumentacioni i një dokumenti në formë elektronike, bazuar në projektuesin vendos ndërtesën në tokë.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
0,00L /
summary
create demand
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023