Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Germimi i themeleve

Po kërkoni një ndërtues për të gërmuar themelet? Ne kemi 22,964 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,799 profesionistë të regjistruar
87,874 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Germimi i themeleve

Sa kushton themeli i gërmimit? Gjatë gërmimit të themeleve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: rilevim dhe gërmim themelesh, peizazh. Çmimet e thellimit të themeleve janë rreth 15-25 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në gërmimin e themeleve është zakonisht gërmimi i themeleve duke përdorur makineri të rënda. Shpenzimet tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, eksportin e tokës së tepërt, që kushton mesatarisht 20-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,965. Mos kërkoni më tej: duke gërmuar çmimin e themelit, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,799 profesionistë të regjistruar
87,874 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Germimi i themeleveÇmimet mesatare

Çmim të ulët900,00 L/orë
Çmimi mesatar1 164,00 L/orë
Cmim i larte1 500,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Fondacioneve

Për të mësuar çmimin e saktë të tretjes së çmimeve, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë që gërmojnë themelet.

Dorëzimi i gjerësisë së rhin (deri në 600 mm)1 980,00L / m3
Rhin-gjerësi prej 600 mm me handra të dorës në horners e klasës 1 dhe 2 duke përdorur mjete cohesive të dorës.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Duke përhapur grooves në gjerësi (deri në 600 mm) të analizuar dhe unpacked deri në 100 m31 800,00L / m3
Rritja e grooves 600 mm me vendbanim të ADN-së në profilin e përshkruar dhe të diplomuarit, me gërmime në terrenin ngjitur për një distancë deri në 3 m nga boshti gjatësor i thekrës ose ngarkimit të gërmimit (3 deri në 100 m3) në mjetet e transport.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Flamuri i gjerësisë ping mbi 600 deri në 1300 mm - hendek dore1 860,00L / m3
Flamuri i grooves mbi 600 deri në 1300 mm - hand handra në shkëmbinj tr. 1 dhe 2 - kohezioni i punuar me dorë
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Rrjedhja e gjerësisë phing mbi 600 deri në 2,000 mm ankthi dhe unpacked deri në 100 m31 104,00L / m3
Rrjedhja e grooves mbi 600 deri në 2,000 mm dhe unpacked, me vendbanim të ADN-së në profilin e përshkruar dhe shpatin.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Punime tokeSa kushtojnë punimet e tokës? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?