Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Germimi dhe shpimi i puseve

Po kërkoni një ndërtues për hapjen dhe shpimin e puseve? Ne kemi 21,824 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,877 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Germimi dhe shpimi i puseve

Sa kushton gërmimi dhe shpimi i puseve? Gjatë gërmimit dhe shpimit të puseve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: rilevim, marrje me qira të pajisjeve, gërmim dhe shpim pusesh. Çmimet e thellimit të gropës së ujërave nëntokësore janë rreth 200-270 euro për pus. Artikulli më i shtrenjtë në gërmimin dhe shpimin e puseve është zakonisht gërmimi i puseve të thella në tokë të vështirë për t'u arritur. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, analizat e ujit, kuotimi, i cili kushton mesatarisht 20-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,824. Mos kërkoni më tej: gërmimi dhe shpimi i puseve, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,800 profesionistë të regjistruar
87,877 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Germimi dhe shpimi i puseveÇmimet mesatare

Çmim të ulët12 000,00 L/metër
Çmimi mesatar14 040,00 L/metër
Cmim i larte16 200,00 L/metër
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të puseve të shpimit dhe shpimit

Për të mësuar çmimin e saktë të gërmimit dhe shpimit të puseve, dërgoni kërkesën për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e gërmimit dhe shpimit puse.

Duke shkelmuar mirë18 000,00L / M.
Kicking pus - pas metër të pusit duke përfshirë një skelet. Sigurimi i deponimit të tokës.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Duke thelluar mirë25 200,00L / M.
Thellimi me një teknikë të mirë profesionale - për metër të gërmimit.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Plotësoni mirë pastrimin deri në 6m15 600,00L / gjitha
Pastrimi i plotë i puseve, pastrimi i pusit dhe xhaketa e pajisjeve të benzinës, heqja e sedimentit dhe llumit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Pompë popullore për të3 000,00L / gjitha
Duke ushqyer pompën në mirë / disassembly. Nisja, udhëzimi i përdoruesit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Punime tokeSa kushtojnë punimet e tokës? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?