Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Germim per rjedhje uji

Kërkoni një ndërtues për të ndërtuar një kanal? Ne kemi 23,830 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Germim per rjedhje uji

Sa kushton ndërtimi i një kanali? Gjatë ndërtimit të një kanali, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: rilevim gjeodezik, leje, punime tokësore, gërmime kanalesh bazë, ndërtim rrjeti kanalizimesh. Çmimet e rrjetit të kanalizimit janë rreth 2000 - 3700 euro për ndërtim. Artikulli më i shtrenjtë në ndërtimin e kanalit është zakonisht marrja me qira e një minibari. Kostot shtesë mund të përfshijnë: detyrat dhe tarifat administrative, pastrimin e kanalizimeve me mjete speciale presioni dhe thithëse, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-550 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,830. Mos kërkoni më tej: ndërtimi i një kanali çmimesh do t'ju japë ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Germim per rjedhje uji

Çmimet mesatare

Çmim të ulët120 000,00 L/një copë
Çmimi mesatar180 000,00 L/një copë
Cmim i larte222 000,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të ndërtesës së kanalit

Për të mësuar çmimin e saktë të kanalit të ndërtimit, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e kategorisë.

Gjerësia e peshkut deri në 600 mm1800.0L / m3
Rrjedhja e gjerësisë së grurit deri në 600 mm të rrjedhjes dhe unpacked me ADN-në në profilin e përshkruar dhe të diplomuar, me gërmime në terrenin ngjitur për një distancë deri në 3 m nga boshti gjatësori i zakonit ose me ngarkimin e hendekut në Përbërja e transportit në shkëmb 3 deri në 100 m3.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Leje7200.0L / gjitha
Autorizimi i ndërtimit të kanaleve për individët.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Konsultim6000.0L / gjitha
Konsultimi në anën e pasme të kanalit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Instalim1800.0L / orë
Ndërtesa e kanalit të orëve.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Punime tokeSa kushtojnë punimet e tokës? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?