Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Gardhe plastike

Po kërkoni një ndërtues për gardhe plastike? Ne kemi 23,930 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,781 profesionistë të regjistruar
87,824 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Gardhe plastike

Sa kushtojnë gardhet plastike? Për gardhe plastike, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: madhësia e ndërtesës, prodhimi i gardhit, instalimi i gardhit, lyerja. Çmimet e rrethimeve plastike janë rreth 10-25 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në gardhe plastike është zakonisht prodhimi i gardheve plastike me përmasa atipike. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: llak, bojë, furçë, punë gërmimi, që kushtojnë mesatarisht 5-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,930. Nuk duhet të shikoni më: gardhe plastike çmimi, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,781 profesionistë të regjistruar
87,824 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Gardhe plastikeÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 100,00 L/M.
Çmimi mesatar4 572,00 L/M.
Cmim i larte6 720,00 L/M.
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të gardheve plastike

Për të mësuar çmimin e saktë të gardheve plastike, dërgoni pyetjen për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e gardhit plastike.

Gardhe të bardha plastike me përmasa 80x32 mm300,00L / M.
80x32 mm gardhet plastike në të bardhë.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Gardhe plastike me petë me ngjyra me dimensione 80x32 mm540,00L / M.
Gardhe plastike me një dimension prej 80x32 mm me petë me ngjyra.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Profili i Bardhë me Dimensionet 120x25 mm480,00L / M.
Profili mbi një gardh plastike në një ngjyrë të bardhë me një dimension prej 120x25 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Profili me petë me ngjyra me dimensione 120x25 mm900,00L / M.
Profili i gardhit plastike me petë me ngjyra me dimension 120x25 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Gardhe dhe portaSa kushtojnë gardhet dhe portat? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa kushton skerma vinyl? Instalimi mesatar bazë i gardhit vinyl mund të kushtojë rreth 5 deri në 10 për metër, ndërsa instalimi i një gardh dekorativ me detaje të veçanta mund të kushtojë deri në 13.5 euro për metër. Çmimi i skermës vinyl mund të ndryshojë në varësi të disa faktorëve, veçanërisht nga madhësia dhe detaji i projektit tuaj. Çfarë ndikon në koston e instalimit të një gardh vinyl? Madhësia e projektit në metra, opsionet e projektimit dhe funksionet e tjera të gardhit ndikojnë në koston totale të instalimit. Shumica e ekspertëve të skermës përbëjnë instalimin e materialeve të gardhit në varësi të gjatësisë së gardhit në metra. Çmimi për metër zakonisht përfshin kostot e punës dhe kostot materiale për të arritur kostot totale të projektit. Kostoja e materialit nga gardhit vinyl mund të përfshijë panelet popullore vinyl, postimet vinyl dhe objekt të tjera të nevojshme. Kështu, nëse doni të llogarisni koston totale të projektit të gardhit të vinyl, shumoni çmimin për metër me një gjatësi. Instalimi dhe riparimi i gardhit: 1.8 m gardh privat: 3.2 - 6 euro për metër Instalimi bazë i gardhit të vinyl: 7 - 9,7 euro për metër Instalimi dekorativ i një gardh me detaje të veçanta: deri në 13,7 euro për metër 65 metra me këmbë lineare 1.8 metra të lartë, gardh të bardhë vinyl privat: 220000 12 këmbët lineare prej 1.2 metrash të lartë, moderne, të bardhë pike gardhin e vinyl: 715 euro Opsionet e dizajnit të gardhit të vinyl Stilet e gardhit janë shumë të ndryshme, por skerma vinyl është shumë e shkathët në dizajn. Mund të pritet për të përsëritur rrjetin, një gardh të stilit të piket, gardhin e privatësisë dhe stilet e tjera të gardhit. Çdo gjë që mund të bëni me një gardh prej druri mund të bëhet me skermë vinyl, por thjesht do të zgjasë më gjatë. Gardhe vinyl janë shpesh fazë të zbehtë ose të bardhë, por mund të bëhen në çdo ngjyrë - edhe nëse shtimi i përzgjedhjes së ngjyrave rritet çmimi. Dizajni dhe qëllimi do të ndikojnë në koston totale. Natyrisht, një gardh i vogël vinyl do të ketë një çmim të ndryshëm nga privatësia e skermit vinyl për gjykatën e madhe. Sa është porta e shtuar për gardhin? Mesatarisht ju mund të shtoni një portë mund të kushtojë 250-330 euro, ndërsa porta e dyfishtë do të kushtonte rreth 660 euro. Gates lejojnë që këmbësorët dhe qasjen e makinave në pronën e rrethuar ose komerciale. Është gjithmonë e rekomanduar për dy pika hyrëse në skermë. Çmimi i portës ndryshon në varësi të pronave, madhësisë, ngjyrës dhe stilit. Këtu janë disa shembuj të kostove të portës vinyl, duke përfshirë materialet dhe instalimet, superstrukturat e siguruara: Lloji i portës dhe kostos së instalimit 1,2 metra e bardhë e transportit vinyl: 250 - 330 euro Më shumë se 2.5 milion Porta e Bardhë: 990 - 1240 EUR Çmimi i instalimit për metër mund të rritet nëse toka është jashtëzakonisht gurore ose nëse ka nevojë për të pastruar barriera të tilla si gurët. Statusi i vendndodhjes mund të ndikojë në instalimin e shtyllave të gardhit ose instalimin e lehtë të paneleve të gardhit vinyl. Disa instalues ​​të gardhit ngarkojnë për çdo punë përgatitore çdo orë dhe të tjerët shtojnë çmimin e çmimit për metër të gardhit të instaluar që do të rritet nëse puna do të kërkojë më shumë punë. Përfitimet e instalimit të gardhit vinyl Gardhe vinyl janë bërë nga PVC (klorur polivinil) dhe të sigurojë një alternativë të qëndrueshme, të lehtë për të ruajtur dhe tërheqëse ndaj drurit dhe një gardh teli. Gardhi vinyl është i mundur për arsye sigurie ose për të treguar kufirin e pasurive të paluajtshme, instaluar në pronën banesore ose komerciale.