Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Gardhe metali

Jeni duke kerkuar nje hekurpunues per gardhe metalike? Ne kemi 23,829 hekurpunues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,356 profesionistë të regjistruar

85,463 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Gardhe metali

Sa kushtojnë gardhet metalike? Për gardhe metalike, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: fokus, prodhim, montim, shërbim. Çmimet e rrethojave metalike janë rreth 80-90 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në gardhe metalike është zakonisht prodhimi i gardheve atipike metalike dhe të falsifikuara. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, shërbimi pas garancisë, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-350 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,829. Mos kërkoni më tej: gardhe metalike, ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,356 profesionistë të regjistruar

85,463 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Gardhe metali

Çmimet mesatare

Çmim të ulët4 200,00 L/m2
Çmimi mesatar4 812,00 L/m2
Cmim i larte5 340,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të gardhe metalike

Për të mësuar çmimin e saktë të gardheve metalike, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e gardheve metalike.

Shtylla me një lartësi prej 3.5 m3780.0L / një copë
Shtylla, lartësia 3.5 m, e veshur me çelik të galvanizuar, për sistemin e gardhit të panelit.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Paneli për sistemin e gardhit të panelit 3x2.48 m7200.0L / një copë
Paneli për sistemin e gardhit të panelit, madhësia e syve 100x50 mm, vlets 3x2.48 m, të veshur me çelik të galvanizuar.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Përkufizim138.0L / një copë
Definitive për sistemin e gardhit të panelit.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
BAVOLET VERTIKE, Gjatësia 680 mm, 4 Këshilla teli1296.0L / një copë
Bavolet vertikale, gjatësi 680 mm / 4 markave tela, për sistemin e gardhit të panelit.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Gardhe dhe portaSa kushtojnë gardhet dhe portat? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?