Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Gardhe me thurje

Po kërkoni një ndërtues për gardhe thurje? Ne kemi 23,674 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Gardhe me thurje

Sa kushtojnë gardhet me thurje? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për gardhe me thurje: shënjestrim, prodhim dhe montim të gardheve me thurje. Çmimet e rrethimit me thurje janë rreth 50-80 euro për metër. Artikulli më i shtrenjtë brenda gardheve me thurje është zakonisht instalimi i gardheve të mëdha prej thurjeje. Kostot e tjera mund të përfshijnë: prodhimin e një gardhi thurje për matje dhe kostot e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 15-35 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,674. Nuk duhet të shikoni më: gardhe thurje çmimi, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Gardhe me thurjeÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 200,00 L/m2
Çmimi mesatar2 380,80 L/m2
Cmim i larte3 900,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të gardheve të thurura

Për të mësuar çmimin e saktë të gardheve të thurur, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në gardhe të kategorisë.

Gardhin e thurur 140 x 180 cm4200.0L / një copë
Duke bërë një gardh të thurur me dimensione 140 x 180 cm lartësi x gjerësi.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Gardhi i thurur 160 x 180 cm4800.0L / një copë
Duke bërë një gardh të thurur me dimensione 160 x 180 cm lartësi x gjerësi.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Gardh i thurur 180 x 180 cm5400.0L / një copë
Duke bërë një gardh të thurur me dimensione 180 x 180 cm lartësi x gjerësi.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalim900.0L / një copë
Instalimi i skermës së thurur në një vend të caktuar - çmimi për copë.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Gardhe dhe portaSa kushtojnë gardhet dhe portat? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?