Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Gardhe me panele

Po kërkoni një ndërtues për gardhe panelesh? Ne kemi 24,107 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,706 profesionistë të regjistruar
87,689 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Gardhe me panele

Sa kushtojnë gardhet e paneleve? Për rrethojat e paneleve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: orientim dhe projektim, gërmim të themeleve të gardhit, montim dhe montim të gardhit. Çmimet e pjesëve të gardhit janë rreth 15-30 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë brenda gardheve të paneleve është zakonisht instalimi i gardheve të paneleve atipike dhe të mëdha. Kostot e tjera mund të përfshijnë: koston e punës së gërmimit, dhënien me qira të pajisjeve të rënda, lejet e ndërtimit, të cilat kushtojnë mesatarisht 50-350 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,107. Mos kërkoni më tej: gardhe panelesh çmimi, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,706 profesionistë të regjistruar
87,689 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Gardhe me paneleÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 320,00 L/m2
Çmimi mesatar2 160,00 L/m2
Cmim i larte3 660,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të gardheve të panelit

Për të mësuar çmimin e saktë të gardheve të panelit, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e gardheve të panelit.

Panel i projektuar për sistemin e gardhit të panelit5040.0L / një copë
Paneli për sistemin e gardhit të panelit, madhësia e rrjetës 200x50 mm, VXL 1,6x2,48 m, të veshur me çelik të galvanizuar.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Panel i projektuar për sistemin e gardhit të panelit3420.0L / një copë
Paneli për sistemin e gardhit të panelit, madhësia e rrjetë 200x50 mm, vlets 0,8x2,48 m, të veshura në çelik të galvanizuar.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Panel i projektuar për sistemin e gardhit të panelit8160.0L / një copë
Paneli për sistemin e gardhit të paneleve, madhësia e rrjetë 200x50 mm, vlets 2,6x2,31 m, veshur me çelik të galvanizuar.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Shtyllë1620.0L / një copë
Shtylla në sistemin e skermës së panelit, lartësia prej 2 m, e mbushur me njerëz në çelik të galvanizuar.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Gardhe dhe portaSa kushtojnë gardhet dhe portat? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?