Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Gardhe hekuri i farketuar

Kërkoni hekurpunues për gardhe të farkëtuar, gardhe metalike? Ne kemi 23,866 hekurpunues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Gardhe hekuri i farketuar

Sa kushtojnë gardhet e falsifikuara dhe metalike? Për gardhe të falsifikuara dhe metalike, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: fokus, prodhim, montim, shërbim. Çmimet e rrethimeve të falsifikuara dhe metalike janë rreth 80-90 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në gardhe të falsifikuara dhe metalike është zakonisht prodhimi i gardheve atipike metalike dhe të falsifikuara. Kostot e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, shërbimi pas garancisë, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,866. Nuk keni më nevojë të kërkoni: gardhe të falsifikuara, gardhe metalike çmimi, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Gardhe hekuri i farketuarÇmimet mesatare

Çmim të ulët4 200,00 L/m2
Çmimi mesatar4 812,00 L/m2
Cmim i larte5 340,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të gardheve të falsifikuara dhe metalike

Për të mësuar çmimin e saktë të gardheve të falsifikuara dhe metalike, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë gardhe të falsifikuara, gardhet metalike.

Paneli për sistemin e gardhit të panelit 0,8x2,48 m3 420,00L / një copë
Paneli për sistemin e gardhit të panelit, madhësia e rrjetë 200x50 mm, vlets 0,8x2,48 m, të veshura në çelik të galvanizuar.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Paneli për sistemin e gardhit të panelit 2x2,48 m5 700,00L / një copë
Paneli për sistemin e gardhit të panelit, madhësia e rrjetës 200x50 mm, vlets 2x2.48 m, të veshur me çelik të galvanizuar.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Një kolonë me një lartësi prej 2.5 m2 023,20L / një copë
Shtylla, lartësia 2.5 m, e veshur me çelik të galvanizuar, për sistemin e gardhit të panelit.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
500 mm bvet; 3 Këshilla teli1 080,00L / një copë
Bavolet e brendshme, gjatësi 500 mm / 3 Këshilla teli, për sistemin e gardhit të paneleve.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Gardhe dhe portaSa kushtojnë gardhet dhe portat? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?