Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Gardhe gabion

Jeni duke kërkuar për një ndërtues gardhesh gabioni? Ne kemi 23,630 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Gardhe gabion

Sa kushtojnë gardhet me gabion? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për rrethojat me gabion: montimi i koshave me gabion, muret mbajtëse dhe gabionet e montuara në gjatësi. Çmimet e ndërtimeve me gabion janë rreth 30-62 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë brenda gardheve me gabion është zakonisht instalimi i mureve të gabionit me gjerësi 100 cm. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: gurin për gabione dhe shpenzimet e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 30-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,630. Mos kërkoni më tej: çmimi i gardheve me gabion, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Gardhe gabionÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 806,00 L/metër
Çmimi mesatar2 470,20 L/metër
Cmim i larte3 744,00 L/metër
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Gabioneve Gabion

Për të mësuar çmimin e saktë të gardheve të gabionit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për shërbimet individuale në kategorinë Gabion Gabences.

Gabion gardh deri në 0.5 milion lartësi në 1m13500.0L / m3
Gabion gardh nga shporta tela e gjerësisë deri në 0.5m dhe lartësia në 1m nga panelet e salduara, mbrojtja e sipërfaqes, mbushëse guri
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Gabion gardh mbi lartësi 0,5m në 1m12240.0L / m3
Gabion gardh nga gjerësia e shportës së telave mbi 0.5 milion lartësi deri në 1m nga panelet e salduara, mbrojtja e sipërfaqes, mbushëse guri
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Gabion gardh deri në 0.5 milion lartësi mbi 1m13200.0L / m3
Gabion gardh nga gjerësia e shportës së telit deri në 0.5 milion lartësi mbi 1 metra nga panelet e salduara, mbrojtja e sipërfaqes, mbushësi i mbushjes
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Gabion gardh mbi lartësi 0,5m mbi 1m11940.0L / m3
Gabion gardh nga shporta tela të gjerësisë mbi lartësi 0.5m mbi 1 metra nga panelet e salduara, mbrojtja e sipërfaqes, mbushësi i mbushjes
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Gardhe dhe portaSa kushtojnë gardhet dhe portat? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?