Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Gardhe dhe porta

Po kërkoni një ndërtues për gardhe dhe porta? Ne kemi 26,209 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Gardhe dhe porta

Sa kushtojnë gardhet dhe portat? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për gardhe dhe porta: shënjestrimi, prodhimi, montimi dhe shërbimi i portave dhe gardheve, oferta e çmimeve. Çmimet e rrethimit dhe portave të hyrjes janë rreth 45-250 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë brenda gardheve dhe portave është zakonisht një portë rrëshqitëse me një makinë elektrike. Kostot e tjera mund të përfshijnë: punë gërmimi, transport, lyerje dhe lyerje, suva, që kushton mesatarisht 30-300 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 26,209. Mos kërkoni më tej: gardhe dhe porta çmimi, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Gardhe dhe portaÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 820,00 L/një copë
Çmimi mesatar8 724,00 L/një copë
Cmim i larte14 400,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Gardheve dhe Gates

Për të mësuar çmimin e saktë të gardheve dhe portës dërgon kërkesën për profesionistët tanë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për secilin shërbim në kategorinë e gardheve dhe portës.

Panelet gardh.1 740,00L / një copë
Paneli i galvanizuar me madhësi 250cm x 63cm. Paneli është i sheshtë, rrjetë janë 50x200mm dimensione.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Shtyllat në gardh594,00L / një copë
Kolona e galvanizuar lartësi 150cm me seksion kryq katror 60x60mm dhe trashësi mur 1.5mm. Pjesë e kapakut. Posta është e lirë nga matricat e shtypura të dizajnuara për një panel gardh.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Porta dhe portat atipike16 800,00L / një copë
Qëllimi me një krah me profil të mbyllur ngjitur në strukturën dhe panelin e gardhit të mbërritur në strukturë.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Hijet dhe sails3 840,00L / një copë
Lartësia e rrjetit të mbrojtur të gjelbër 120cm zvogëlon transparencën e skermës tuaj me 80%. Rrjeti është bërë nga fibra PVC me mbrojtje UV dhe ka një avantazh të shtruar. Paketa është 50 metra në gjatësi.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Rrethoje betoniSa kushtojnë gardhet prej betoni? Në rastin e gardheve prej betoni, ne...
Gardhe druriSa kushtojnë gardhet prej druri? Për rrethojat prej druri, ne shpesh ofrojmë...
Gardhe gabionSa kushtojnë gardhet me gabion? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Porta te farketuaraSa kushtojnë portat prej hekuri të farkëtuar? Për portat e falsifikuara, ne...
Gardhe hekuri i farketuarSa kushtojnë gardhet e falsifikuara dhe metalike? Për gardhe të falsifikuara dhe...
Gardhe metaliSa kushtojnë gardhet metalike? Për gardhe metalike, ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Gardhe me paneleSa kushtojnë gardhet e paneleve? Për rrethojat e paneleve, ne shpesh ofrojmë...
Gardhe plastikeSa kushtojnë gardhet plastike? Për gardhe plastike, ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Porta rreshqiteseSa kushtojnë portat rrëshqitëse? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për portat...
Gardhe me thurjeSa kushtojnë gardhet me thurje? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Gardh me telaSa është rrjetë? Për rrjetë, ne shpesh sigurojë shërbimet e mëposhtme: Fokusi,...
Ndertim i gardhitSa kushton për të ndërtuar një gardh? Kur ndërtojmë një gardh, ne...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023