Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Gardh me tela

Jeni duke kërkuar për një specialist rrjetash? Ne kemi 19,680 specialistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,724 profesionistë të regjistruar
87,721 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Gardh me tela

Sa është rrjetë? Për rrjetë, ne shpesh sigurojë shërbimet e mëposhtme: Fokusi, prodhimin, kuvendi, rrjetë të shërbimit, trajtimit të sipërfaqes, ofertë të çmimeve. Çmimet skermë janë rreth 1.5 - 4.3 për m. Pika më e shtrenjtë në rrjetë është zakonisht rrjetë galvanizuar. kosto të tjera mund të përfshijnë: punën gërmuese, transportin, pikturë dhe pikturë shpenzimet, të cilat kushtojë një mesatare prej € 30-300. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 19,680. Ju nuk duhet të shikoni për: rrjetë çmimeve, me ne ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë me cilësi.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,724 profesionistë të regjistruar
87,721 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Gardhe dhe portaSa kushtojnë gardhet dhe portat? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
KalkulatorÇmimi Lettiva

Për të mësuar nderim të saktë, dërgoni kërkesën për profesionistët tanë të certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për shërbime individuale në kategorinë rrjetë.

Sheshi Mesh i mbushur me njerëz264.6L / paketim
Rrjetësia është kredituar me cilësi PVC, e cila rrit jetën e saj, trashësia e telit është 2.5 mm, madhësia e syrit 55x55 mm. Asambleja shumë e lehtë e rrjetës.
Së bashku
paketim
Futni kërkesën
Tela detyruese220.8L / paketim
Për të vendosur rrjetë në postin e parë dhe të fundit, ose për të bashkëngjitur tela tensionuese.
Së bashku
paketim
Futni kërkesën
Telat e tensionit423.0L / paketim
Ajo shërben si një element bartës dhe në të njëjtën kohë për të fikur rrjetë. Është instaluar gjithmonë në krye dhe në fund të rrjetë. Kur rrjetë me një lartësi prej 150 cm dhe më të lartë tela tensionuese është instaluar edhe në qendër të rrjetë.
Së bashku
paketim
Futni kërkesën
Shtylla492.6L / një copë
Kolona e topit, zn + pvc, diametër 48 mm, lartësi 150 cm, jeshile. Kolona është një diametër rrethore. Kjo është një post gardh i dizajnuar për të ndërtuar një gardh.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?