Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Garazhe te parafabrikuara

Kërkoni një ndërtues për garazhe parafabrikate? Ne kemi 23,537 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,853 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Garazhe te parafabrikuara

Sa kushtojnë garazhet e parafabrikuara? Për garazhet e parafabrikuara, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: projektim, vizualizim, prodhim të moduleve individuale, montim dhe shërbim të pjesëve. Çmimet e garazheve modulare janë rreth 2000 - 3300 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në garazhet e parafabrikuara është zakonisht instalimi i një garazhi të dyfishtë. Kostot e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, lejet e ndërtimit, lidhjet në rrjet, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-350 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,537. Mos kërkoni më tej: çmimi i garazheve të parafabrikuara, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,791 profesionistë të regjistruar
87,853 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Garazhe te parafabrikuaraÇmimet mesatare

Çmim të ulët125 400,00 L/një copë
Çmimi mesatar157 980,00 L/një copë
Cmim i larte201 300,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të garazheve të parafabrikuara

Për të mësuar çmimin e saktë të garazheve të parafabrikuara, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e garazhit të parafabrikuar.

Garage betoni i pajisur 25 m2483 330,00L / gjitha
Garazh përfundoi betoni me mure të hollë se një garazh me tulla, duke lejuar përdorimin më të madh hapësinor. Suva - Standard White, Beige, Grey, Tulla e kuqe. Sistemi i ventilimit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Garazh betoni i parafabrikuar19 338,00L / m2
Garazh përfundoi betoni me mure të hollë se një garazh me tulla, duke lejuar përdorimin më të madh hapësinor. Suva - Standard White, Beige, Grey, Tulla e kuqe. Sistemi i ventilimit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Garazh metalik i pajisur me fletë 18 m272 000,00L / gjitha
Garazhe me një çati prapa. Strehimoret rrotulluese dhe përgjatë anëve të pllakës të kryer horizontalisht, struktura e galvanizuar plotëson mbrojtjen kundër korrozionit dhe shumë vite të përdorimit pa probleme.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Garazh me fletë metalike të parafabrikuara4 002,00L / m2
Garazhe me një çati prapa. Strehimoret rrotulluese dhe përgjatë anëve të pllakës të kryer horizontalisht, struktura e galvanizuar plotëson mbrojtjen kundër korrozionit dhe shumë vite të përdorimit pa probleme.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Streheza dhe tendaSa kushtojnë strehimoret? Për strehimoret, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: fokusim,...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?