Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Garazhe metalike

Po kërkoni një ndërtues për garazhe llamarine? Ne kemi 23,713 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,798 profesionistë të regjistruar
87,874 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Garazhe metalike

Sa kushtojnë garazhet e kallajit? Në garazhet e kallajit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: përgatitjen e bazamenteve për garazhe teneqeje, prodhimin, montimin dhe shërbimin e garazheve të kallajit. Çmimet e garazhit të llamarinës janë rreth 270-1500 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në garazhet e kallajit është zakonisht prodhimi i një garazhi të dyfishtë prej kallaji. Kostot e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, lejet e ndërtimit, lidhjet në rrjet, të cilat kushtojnë mesatarisht 50-250 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,713. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e garazhit të kallajit, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,798 profesionistë të regjistruar
87,874 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Garazhe metalikeÇmimet mesatare

Çmim të ulët16 440,00 L/një copë
Çmimi mesatar39 408,00 L/një copë
Cmim i larte87 600,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të garazhit fletë

Për të mësuar çmimin e saktë të garazheve të kallajit, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e garazhit të pllakave.

Garazh metalik me dimensione 24 m296 000,00L / gjitha
24 m2 Garazhe fletë metalike me çati prapa. Strehimoret rrotulluese dhe përgjatë anëve të pllakës së udhëhequr horizontalisht. Struktura e galvanizuar plotëson mbrojtjen nga korrozioni dhe shumë vite të përdorimit pa probleme.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Garazh metalik me dimensione 15 m260 000,00L / gjitha
15 m2 Garazhe metalike fletë me çati prapa. Strehimoret rrotulluese dhe përgjatë anëve të pllakës së udhëhequr horizontalisht. Struktura e galvanizuar plotëson mbrojtjen nga korrozioni dhe shumë vite të përdorimit pa probleme.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Garazh metalik me dimensione 30 m2120 000,00L / gjitha
30 m2 garazhe me një çati prapa. Strehimoret rrotulluese dhe përgjatë anëve të pllakës së udhëhequr horizontalisht. Struktura e galvanizuar plotëson mbrojtjen nga korrozioni dhe shumë vite të përdorimit pa probleme.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Garazh fletë4 020,00L / m2
Garazhe me një çati prapa. Strehimoret rrotulluese dhe përgjatë anëve të pllakës së udhëhequr horizontalisht. Struktura e galvanizuar plotëson mbrojtjen nga korrozioni dhe shumë vite të përdorimit pa probleme.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Streheza dhe tendaSa kushtojnë strehimoret? Për strehimoret, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: fokusim,...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?