Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Garazh me celsa ne dore

Po kërkoni një ndërtues garazhi me çelës në dorë? Ne kemi 21,279 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Garazh me celsa ne dore

Sa kushtojnë garazhet me çelës në dorë? Për garazhet me çelës në dorë, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: projektim, fokus, prodhim dhe montim. Çmimet e garazheve të porositura janë rreth 2000-3400 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në një shërbim garazhi është zakonisht prodhimi i garazheve më të mëdha me porosi për më shumë se një makinë. Shpenzimet tjera mund të përfshijnë: dokumentacionin e projektit, lidhjen me instalimin elektrik, i cili kushton mesatarisht 100-250 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,279. Mos kërkoni më tej: garazhe me çelësa në dorë, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Garazh me celsa ne doreÇmimet mesatare

Çmim të ulët125 400,00 L/një copë
Çmimi mesatar157 980,00 L/një copë
Cmim i larte201 300,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve Garazh për tastin

Për të mësuar çmimin e saktë të garazhit për të dërguar kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, ju do të merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e garazhit në çelësin.

Garage Plechová 24 m296 000,00L / gjitha
Garazhe me një çati prapa. Strehimoret rrotulluese dhe përgjatë anëve të pllakës së galvanizuar të kryer horizontalisht siguron që konstruktet e garazhit të plotësojnë mbrojtjen kundër korrozionit dhe përdorimit afatgjatë të seamless.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Garage prej druri 20 m2267 000,00L / gjitha
Garazh prej druri me një çati të prerë prapa. Ndërtimi i garazheve është bërë nga pisha nordike ose bredhi skandinav. Ajo plotëson mbrojtjen nga dëmtuesit që garanton përdorimin e gjatë pa kohë.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Garage betoni 18 m2348 900,00L / gjitha
Muret e garazhit të betonit janë më të hollë se garazhi i masonerisë, duke lejuar përdorimin më të madh hapësinor. Suva është në ngjyrat standarde - të bardha, beige, gri, të kuqe të kuqe. Garazhi zakonisht ka sistemin e ventilimit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Garage me tulla 28 m2390 000,00L / gjitha
Një garazh me tulla me një çati raketash prapa. Garazh për një makinë, dimension 4 x 7 m. Ndërtimi i garazhit si një e tërë përbëhet nga mure, shkurret e çatisë, puna e fasadës, uji dhe puna hidraulike.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Streheza dhe tendaSa kushtojnë strehimoret? Për strehimoret, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: fokusim,...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?