Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Fshese me korrent

Po kërkoni një ndërtues për fshesat me korrent qendror? Ne kemi 19,217 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,714 profesionistë të regjistruar
87,707 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Fshese me korrent

Sa kushtojnë fshesat qendrore? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për fshesat me korrent qendror: projektim, instalim, mirëmbajtje. Çmimet e vakumit qendror janë rreth 480-2100 euro për sistem. Artikulli më i shtrenjtë në fshesë me korrent qendror është zakonisht instalimi i sistemeve të plota të fshesës qendrore. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: tubacione, filtra, shërbim, të cilat kushtojnë mesatarisht 150-450 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 19,217. Mos kërkoni më tej: fshesa elektrike qendrore, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,714 profesionistë të regjistruar
87,707 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Fshese me korrentÇmimet mesatare

Çmim të ulët28 408,80 L/një copë
Çmimi mesatar63 641,40 L/një copë
Cmim i larte122 940,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të pastruesve të vakumit qendror

Për të mësuar çmimin e saktë të pastruesve të vakumeve qendrore, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çdo shërbimi në kategorinë qendrore të pastrimit të vakumit.

Pastrues me vakum qendror30600.0L / një copë
Qendra e pastrimit të vakumit të përshtatshëm për shtëpitë më të mëdha familjare, apartamente më të mëdha, mjedise biznesi dhe komerciale.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Central vakum pastrues i ndërtuar72000.0L / një copë
Njësia qendrore e vendosur në një dhomë teknike me mbathje tuba dhe çorape. Numri i bazave të çorapeve varet nga madhësia e shtëpisë (zakonisht 2 copë në dysheme). Përmirësimi i papastërtive mbeten në 98% në kovën agregate dhe gjethet e filtruara të ajrit jashtë ambienteve të tubit të shkarkimit.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Pastrues robotik vakum60000.0L / një copë
Një fshesë me vakum robot, duke përfshirë bazën e lidhur me një fshesë me korrent qendror për derdhjen e dendur dhe thithjen, stacionin e ngarkimit, lidhjen dhe mbulon.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Xhepat e zëvendësimit1200.0L / një copë
Xhepat rezervë për pastruesit e vakumeve qendrore
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Produkte dhe sherbime tjeraSa kushtojnë produktet dhe shërbimet e tjera? Për produkte dhe shërbime të...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?