Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Freze, linje per oxhak

Jeni duke kerkuar nje ndertues per frezimin, veshjen e oxhakut? Ne kemi 22,544 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Freze, linje per oxhak

Sa kushton bluarja e oxhakut? Gjatë frezimit të oxhaqeve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: rinovim, frezim, rreshtim dhe pastrim të oxhaqeve. Çmimet e veshjes së oxhakut janë rreth 15-35 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në mullirin e oxhakut është zakonisht bluarja e plotë e oxhakut me pastrim. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: pastrimin e oxhakut, fshesën e hirit, pajisje mbrojtëse, e cila kushton mesatarisht 10-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,544. Nuk keni më nevojë të kërkoni: frezim, çmimin e veshjes së oxhakut, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Freze, linje per oxhak

Çmimet mesatare

Çmim të ulët900,00 L/thirrje
Çmimi mesatar1 545,00 L/thirrje
Cmim i larte2 100,00 L/thirrje
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të mullirit, futja e oxhakut

Për të mësuar çmimin e saktë të mullirit, futjes së oxhakut, dërgoni pyetjen për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e prerjes, futjen e oxhakut.

Mulliri në murature tulla24000.0L / gjitha
Zgjidhja e sipërfaqes së kalimit të mullirit të oxhakut në muraturën e tullave, një hapje diametër deri në 200 mm dhe lartësia e oxhakut 4 - 10 m -0,02700 t
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Mulliri në Murve Firecrass36000.0L / gjitha
Zgjidhja e sipërfaqes së kalimit të mullirit të oxhakut në një muroneri fireplace, një hapje diametër deri në 200 mm dhe lartësia e oxhakut 4 - 10 m -0.02850 t
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Duke dëbuar një trup të oxhakut45000.0L / gjitha
Ekspozimi i një trupi ekzistues të oxhakut nga insertet e ndezura të çelikut 4 - 10 m, diametër DN 80 - 200 mm
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Grouting450.0L / m2
Kolonat e flokëve, oxhaqet, muret dhe sipërfaqet e tullave të llaçit të gëlqeres
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Punime te specializuara ndertimiSa kushton puna e specializuar e ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?