Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Fotografi muri

Po kërkoni një burrë një orë për të varur foto? Ne kemi 20,239 bashkëshortë për orë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Fotografi muri

Sa kushton varja e fotove? Gjatë varjes së fotografive, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: matje, kapje e grepave dhe dorezave, varje. Çmimet e ngjitjes së pikturave në mur janë rreth 12-20 euro për vepër. Artikulli më i shtrenjtë për varjen e fotografive është zakonisht varja e një tabloje mozaiku me shumë pjesë. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: një grup dorezash, grepa dhe kapëse për ngjitjen e pikturave, korniza, një çekiç, gozhdë, një nivel, të cilat kushtojnë mesatarisht 1-15 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,239. Mos kërkoni më tej për varjen e imazheve, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore nga ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Fotografi muriÇmimet mesatare

Çmim të ulët702,00 L/operacion
Çmimi mesatar874,20 L/operacion
Cmim i larte1 020,00 L/operacion
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Pikturës

Për të mësuar çmimin e saktë për të varur imazhet, dërgoni kërkesën për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e imazheve të varura.

Konsultim1500.0L / gjitha
Konsultimet në vend ku janë instaluar imazhet e murit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Materiale ndihmëse300.0L / kg
Materiale ndihmëse për bashkëngjitjen e imazhit në mur.
Së bashku
kg
Futni kërkesën
Instalim1080.0L / orë
Shkalla e orëve mbi 15 minuta.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Instalim1200.0L / orë
Shkalla e orëve deri në 15 minuta.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
MjeshterSa kushtojnë shërbimet e një burri për orë? Ne shpesh bëjmë shërbimet...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?