Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Fotograf, video

Po kërkoni një fotograf apo kameraman? Ne kemi 3,004 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Fotograf, video

Sa kushton një fotograf dhe video? Për fotografët dhe videot, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: fotografim profesional, incizim video, post-produksion, montim. Çmimet e krijuesve të fotove dhe videove janë rreth 40-80 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në shërbimet e një fotografi dhe video është zakonisht marrja me qira e pajisjeve profesionale. Kostot shtesë mund të përfshijnë: kostot e transportit, përfshirjen e kërkesave shtesë, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 3,004. Nuk keni më nevojë të kërkoni: fotograf, çmim video, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Fotograf, videoÇmimet mesatare

Çmim të ulët21 000,00 L/veprim
Çmimi mesatar32 220,00 L/veprim
Cmim i larte42 000,00 L/veprim
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?