Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Fizioterapist

Jeni duke kërkuar për një fizioterapist? Ne kemi 975 fizioterapistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Fizioterapist

Sa kushton një fizioterapist? Për fizioterapistët, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: ushtrime fizioterapeutike për fëmijë, të rritur dhe sportistë. Çmimet e trajtimit me metoda fizike janë rreth 25-45 euro për trajtim. Artikulli më i shtrenjtë në shërbimet e një fizioterapeuti është zakonisht kullimi manual limfatik. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, fashat fiksuese dhe fashat shtrënguese, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-20 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 975. Nuk keni pse të kërkoni më: çmimi fizioterapist, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: FizioterapistÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 500,00 L/trajtim
Çmimi mesatar2 196,00 L/trajtim
Cmim i larte2 700,00 L/trajtim
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Keshilltar shendetesorSa kushton një këshilltar shëndetësor? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?