Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Filtrim dhe trajtim i ujit

A jeni duke kërkuar për një hidraulik për trajtimin e ujit dhe filtrimit? Ne kemi 19,234 plumbers në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Filtrim dhe trajtim i ujit

Sa kushton trajtimi dhe filtrimi i ujit? Gjatë trajtimit dhe filtrimit të ujit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: instalimi i një filtri mekanik tubacioni në tubin e furnizimit, zbutësi automatik i ujit, trajtimi përfundimtar i ujit, shërbimi dhe mirëmbajtja e filtrit. Çmimet për zbutjen dhe dezinfektimin e ujit janë rreth 150-210 euro për filtër. Artikulli më i shtrenjtë në trajtimin dhe filtrimin e ujit është zakonisht instalimi i filtrave specialë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: përmirësimin përfundimtar të disa parametrave të ujit si pH e ujit, përçueshmërinë elektrike, sasinë e substancave të treta, të cilat kushtojnë mesatarisht 50-80 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 19,234. Mos kërkoni më tej: çmimi i trajtimit dhe filtrimit të ujit, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Filtrim dhe trajtim i ujitÇmimet mesatare

Çmim të ulët720,00 L/orë
Çmimi mesatar1 080,00 L/orë
Cmim i larte1 500,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të modifikimit dhe filtrimit të ujit

Për të mësuar çmimin e saktë të redaktimit dhe filtrimit të ujit, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e trajtimit të ujit dhe filtrimit.

Analiza e akredituar e ujit9 000,00L / gjitha
Analiza e plotë e ujit të akredituar në konkluzionet e ndërtimit të shtëpive ose ndërtimit industrial. Analiza fizike-kimike me mikrobiologji.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Analiza mikrobiologjike3 000,00L / gjitha
Zbulimi i përmbajtjes së baktereve të rrezikshme. Këto baktere paraqesin rrezik për gjendjen mjekësore të një personi.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Konsultim2 400,00L / gjitha
Konsultimi në ujin e Obera. Hartimi i zgjidhjeve.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Trajtim uji1 560,00L / orë
Trajtimi i ujit - norma e orëve.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
HidraulikSa kushton një hidraulik uji? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?