Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Fasade plastike

Jeni ne kerkim te suvates per suva fasadash? Ne kemi 23,840 suvasë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Fasade plastike

Sa kushton suvaja e fasadës? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për suva të fasadës: llogaritja e materialit të kërkuar, trajtimi i sipërfaqes, aplikimi i suvasë. Çmimet e suvasë në sipërfaqen e jashtme të objekteve janë rreth 4-5 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në suva të fasadave është zakonisht suva silikoni me shtresë të hollë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: spatula, rula bojë, furça, pajisje mbrojtëse, të cilat kushtojnë mesatarisht 5-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,840. Mos kërkoni më tej për suva tuajin e fasadës, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Fasade plastikeÇmimet mesatare

Çmim të ulët240,00 L/m2
Çmimi mesatar273,00 L/m2
Cmim i larte300,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Suva e Fasadës

Për të mësuar çmimin e saktë të suvasës së fasadës, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çmimeve për çdo shërbim në kategorinë e suvave të fasadës.

Testimi i sipërfaqes.102.0L / m2
Duke përdorur sipërfaqen e betonit të pandërprerë ose mureve të jashtme të betonit të përforcuar dhe të parafabrikuara me zhvendosjen e riparimit në llaçin e strategjisë për suva
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Depërtim156.0L / m2
Përgatitja e mureve të jashtme të substratit në penetrim të thellë për substrate absorbuese
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Mure suva780.0L / m2
Suva e jashtme muret e përzierjeve të thata limenocement shtresë e vetme me trashësi 10 - 25 mm
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Pallto330.0L / m2
Ngjyra e fasadës, akrilik i dyfishtë i përforcuar me përfundimin e Siloxan Capamur
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
SuvatimSa kushton suva? Për suva, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: shënjestrimi...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?