Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Fasada me ventilim

Kerkoni suvatore per fasada te ajrosura? Ne kemi 23,244 suvasë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,854 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Fasada me ventilim

Sa janë të ajrosura fasadat? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për fasadat e ajrosura: projektimin, vizualizimin, prodhimin, montimin dhe shërbimin e një fasade të ventiluar. Çmimet e veshjes së fasadave të ajrosura janë rreth 50-105 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë brenda gazebos janë zakonisht fasadat e ajrosura hapësinore. Kostot shtesë mund të përfshijnë: materialin e fasadës, izolimin dhe konstruksionin prej alumini, të cilat kushtojnë mesatarisht 30-300 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,244. Mos kërkoni më tej: fasadat e ajrosura janë çmimi që ju merrni me ofertat më të mira dhe punën cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,791 profesionistë të regjistruar
87,854 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Fasada me ventilimÇmimet mesatare

Çmim të ulët4 200,00 L/m2
Çmimi mesatar7 399,80 L/m2
Cmim i larte10 800,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të fasadës fituese

Për të mësuar çmimin e saktë të fasadave fituese, dërgoni kërkesën për profesionistët tanë të certifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë fituese të fasadës.

Instalimi i fasadës së depozitimit6 720,00L / m2
Instalimi i fasadës së linjës nga bordet e fasadës në një strukturë çeliku me një drejtim duke përdorur temat me futjen e izolimit termik prej 60 mm të trasha.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Kuvendi i fasadës së lyer pa futur izolimin termik5 796,00L / m2
Instalimi i fasadës së lyer nga bordet e fasadës në një strukturë të vetme të bartësit të çelikut duke përdorur temat pa futur izolim termik.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i mureve të murit nga elementet qeramike të fasadës së trashësisë së izolimit termik 50 mm5 280,60L / m2
Muret e murit të montimit nga elementet qeramike të fasadës në strukturën e mbështetjes së çelikut me futjen e trashësisë izoluese termike 50 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i mureve të murit nga bordet e fasadës në izolimin termik të çelikut 60 mm të trasha5 640,00L / m2
Muret e murit të montimit nga bordet e fasadës në strukturën e mbështetjes së çelikut me një anë me temat me futjen e trashësisë së izolimit termik 60 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Fasada, izolim shtepieSa kushton fasada e shtëpisë dhe izolimi i shtëpisë? Ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?