Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Fasada, izolim shtepie

Jeni ne kerkim te suvates per fasadat e banesave, izolimin e shtepise? Ne kemi 27,998 suvasë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,325 profesionistë të regjistruar
90,153 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Fasada, izolim shtepie

Sa kushton fasada e shtëpisë dhe izolimi i shtëpisë? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për fasadat e shtëpive dhe izolimin e shtëpive: shtrimin e izolimit, ngjitjen e pllakave izoluese, mbushjen e fugave, lëmimin dhe ankorimin, montimin e profileve, aplikimin e bojës depërtuese dhe suvasë së fasadës. Çmimet e izolimit në fasadat e ndërtesave janë rreth 10-12 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në fasadën e shtëpive dhe izolimin e shtëpisë është zakonisht blerja e pllakave izoluese. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: marrjen me qira të skelave, shpatullave, rrotullave, shkallëve, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-2000 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 27,998. Nuk keni më nevojë të kërkoni: fasadat e shtëpive, çmimin e izolimit të shtëpive, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,325 profesionistë të regjistruar
90,153 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Fasada, izolim shtepieÇmimet mesatare

Çmim të ulët600,00 L/m2
Çmimi mesatar657,00 L/m2
Cmim i larte720,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorÇmimi i fasadës në shtëpi, izolim termik

Në mënyrë që të mësoni çmimin e saktë të fasadave në shtëpi, duke dërguar shtëpinë në kërkesën për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shih çmimet për çdo shërbim në kategorinë e fasadës, House termike.

Depërtimit të substratit9,00L / m2
Një shtresë depërtimi aplikohet në substrate duke përdorur një rul, spërkatës ose furçë. Nëse sipërfaqja është shumë absorbuese, veshja duhet të zbatohet në disa shtresa (dy deri në tre shtresa) në një interval të shkurtër kohor.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Izolim termik153,00L / m2
Fasada Polystyrene e bardhë 1000x50, 60 mm e trashë
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Hlovgullary grilë.90,00L / m2
Pëlhurë e pjekur e projektuar për përforcim të suvasë, rezistente ndaj alkalit. Grid shmang trungun dhe kështu mbron të gjithë infiltrimin e ujit termik termik dhe rritjen e mëvonshme të plesnous. Jeta izoluese termike shtrihet në maksimum.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Suva450,00L / m2
Aplikimi i suvasës së fasadës në bazën e nivelit anti-korrozioni dhe më pas formuar nga struktura e dëshiruar me dritë plastike.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
0,00L /
summary
create demand
0,00L /
summary
create demand
0,00L /
summary
create demand
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Veshje druriSa kushton një veshje prej druri për një fasadë? Në rastin e...
SkelaSa kushton një skelë? Për skelat, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: qira,...
Fasada llamarineSa kushton një fasadë metalike? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Fasada me ventilimSa janë të ajrosura fasadat? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
IzolimSa kushton izolimi? Në izolim, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: shtrimi i...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa është izolimi? Izolimi i shtëpisë ose hapësirës është zakonisht 38 euro / m2 dhe çmimet shkojnë nga 300 në 1500 euro, në varësi të shumë faktorëve. Shpenzimet mund të arrijnë deri në 4300 euro për izolimin e 100 m2 të objektit. Shpenzimet e izolimit: - shpenzimet mesatare prej 38 euro / m2 - Numri i kostos mesatare prej 300 deri në 1500 euro - Shpenzimet e ulëta 34 EUR / M2 - Shpenzimet maksimale: 45 EUR / M2 Kostoja përfundimtare e izolimit të instalimit do të varet nga lloji i izolimit që ju zgjidhni nga numri i përgjithshëm i projekteve, metra katrorë, kostot e kuvendit dhe puna që lidhen me përgatitjen dhe pastrimin. Çmimi i instalimit të izolimit prek disa faktorë Këta faktorë përfshijnë: - Zona e xhirimit që planifikoni të izoloni dhe kërkohet r - Lloji i materialit izolues dhe çdo pajisje të veçantë të nevojshme - Përgatitja dhe shpenzimet e pastrimit. Nëse duam të izolojmë shkumën e mbuluar, kostoja është zakonisht përafërsisht tre deri në katër herë më e lartë se çmimi i izolimit me një pambuk xhami. Çmimi i izolimit varet nga dimensionet dhe vlera e kërkuar r, si dhe kostoja e përgatitjes së një projekti dhe pastrimi. Krahasoni çmimet nga ekspertët e izolimit në lagjen tuaj në sajë të Wilio. Kostoja izoluese për metër katror Çmimet për izolimin M2 shkojnë në mes të 5 dhe 40 euro për m2. Izolimi është prodhuar nga materiale të ndryshme nga të cilat ju zgjidhni bazuar në buxhetin tuaj dhe llojin e projektit. Mund të bëhet nga letër celuloze ose gazeta e riciklueshme, fibra qelqi, polistiren, shkëmbinj mineral, valë, të mbuluara - madje edhe xhins. Furnizuesit Wilio do t'ju ndihmojnë të zgjidhni izolimin më të mirë për nevojat dhe prioritetet tuaja. Produktet më të përdorura izoluese në treg tani përdoren në forma të ndryshme, duke përfshirë: Izolimi i shkumës së mbuluar. Presin që të izolojë, shtëpia ekzistuese e shkumës poliuretani do të kushtojë nga 15 euro për metër katror. Instalimi i shkumës së mbuluar kushton më shumë për shkak të pajisjeve speciale, punës profesionale dhe materialit të dëshiruar. Në rastin e asamblesë shtesë, furnizuesit duhet të riparojnë shpesh qindra vrima gipsi në shkumën e zhytur pas përfundimit të izolimit të shkumës spërkatje. Izolimi i shkumëzuar mund të përdoret në ndërtim të ri me mure të hapura dhe të papërfunduara dhe hapësira të papafingo ose të mbushura me hapësirë ​​ekzistuese. Në rastin e izolimit shtesë, furnizuesit duhet të shpojnë disa vrima deri në 40 cm të zgavrës së murit në mënyrë që ata të mund të injektojnë shkumë të mbuluar. Fitojnë vlerësime të lira nga ekspertët më të lartë në Wilio. Ekzistojnë dy lloje të izolimit të shkumëzimit të llaçit: qeliza e hapur dhe qeliza e mbyllur. "Një qelizë" është referuar në flluska të vogla nga të cilat shkuma është e përbërë. Shkumë të mbuluar me qeliza të hapura Foam izolues i mbuluar me qeliza të hapura përbëhet nga flluska që janë lënë me qëllim të hapur. Izolimi i qelizave të hapura është më i butë, më pak i dendur dhe më fleksibël sesa izolimi i qelizave të mbyllura. Izolimi i shkumës me qeliza të hapura zakonisht është rreth 5 në një trashësi prej 20 cm. Shkumë është projektuar për të zgjeruar në të gjithë hapësirën e zgavrës me dendësi, kështu që vetëm një aplikim izolimi është i mundur. Shkumë të mbuluar me qeliza të mbyllura Brenda izolimit me qelizat e mbyllura, artikujt janë të paketuara dendur për të siguruar që nuk mund të ketë depërtim pa ajër ose lagështi. Për shkak të ngushtësisë dhe dendësisë së izolimit të shkumës me qeliza të mbyllura, kjo shkumë është e ngurtë dhe më rezistente ndaj dëmtuesve dhe lagështirës sesa shkumëzimi me qeliza të hapura. Foam izolues i mbuluar me qeliza të mbyllura është r rreth 8 në një trashësi prej 20 cm, e cila është një zgjidhje ideale për kushtet jashtëzakonisht të temperaturës. Izolim i lulëzuar Gjithashtu i njohur si izolim i lirë. Izolimi i lulëzuar ka tre lloje kryesore: celulozë, dru dhe lesh xhami. Kostot e asamblesë së izolimit varion nga 4 deri në 20 euro për m2. Izolim i mbështjellë Izolimi i ndjerë është një nga zgjidhjet më ekonomike. Nuk kërkon pajisje të posaçme dhe asambleja e saj zakonisht nuk është aq e vështirë sesa në lloje të tjera. Çmimi i izolimit të mbështjellë varion nga 1.20 në 6 euro për m2 (e nevojshme për të çmuar çmimin e instalimit). Disqet mund të bëhen prej leshi qelqi, lesh mineral, fibra natyrale ose sintetike. Gjeni izolimin më të mirë profesional në mjedisin tuaj Faleminderit Wilio. Izolim shkumë Shtimi i një izolimi solid shkumë në muret kushton nga 1 në $ 4 për metër katror. Ky lloj i izolimit përdoret zakonisht për dysheme, tavane dhe kulmet jo të ulëta të pjerrësisë. Pllakat e forta të shkumës mund të ndihmojnë në parandalimin e kapjes së nxehtësisë dhe gazit. Izolim duke përdorur pllaka të polistirenit Pllakat izoluese furnizohen nga polistiren, poliuretani dhe polisocianate dhe ofrojnë një nivel të ulët izolimi. Ato mund të aplikohen në muret e brendshme dhe të jashtme, por duhet të jenë të izoluar me materiale të fortë. Pllakat izoluese të shkumëzuara nga qelizat e mbyllura shpesh përdoren për të mbuluar muret e brendshme të bazës në rebelimet e bodrumit. Nëse furnizuesi i izolimit duhet të eliminojë izolimin ekzistues, ju mund të ngarkoni një tarifë të veçantë për heqjen dhe asgjësimin e saj. Përgatitja mund të përfshijë gjithashtu riparimin e dëmeve të tjera të papafingo, mureve dhe ambienteve të tjera. Në rast të dëmtimit të ujit dhe kërpudhave ofrojnë disa furnizues izolues para se të instaloni një myk të ri të izolimit. Tarifa do të varet nga fushëveprimi i riparimit dhe materiali i nevojshëm për t'i kryer ato. Shpenzimet e pastrimit përfshijnë vendosjen e izolimit ekzistues dhe materialeve të tjera të dëmtuara të ndërtimit. Gjeni ekspertë lokalë izolues dhe krahasoni çmimet e tyre në Wilio. Çfarë është r? Rezistenca e izolimit të rrjedhës termike, të quajtur edhe rezistencë termike, matet ose përcaktohet me vlerën e R. aq më e lartë është vlera r, aq më e madhe është rezistenca termike në ruajtjen ose hyrjen në nxehtësi. Vlera r përcakton nëse shtëpia juaj ka izolim të mjaftueshëm, jo ​​thellësi izoluese. Vlera juaj e kërkuar r do të përcaktojë disa faktorë të tillë si: - klima ku jetoni - një sistem ngrohje dhe ftohje të shtëpisë tuaj - Sa dhoma ose pjesë të shtëpisë që dëshironi të izoloni Kur ndërtimi i shtëpive të reja, rregulloret e ndërtimit lokal vendosin vlerën minimale të nevojshme për izolim. Nëse jetoni në një shtëpi të vjetër, vëzhgoni rregulloret e ndërtimit lokal. Ministria e Ekonomisë gjithashtu ka rekomanduar vlerat e izolimit për papafingo, muret, katet dhe hapësirat e tjera. Këto vlera r janë shpesh më të larta se kërkesat e ligjit të ndërtimit. Me izolimin e duhur dhe arritjen e r do t'ju ndihmojë një ekspert izolimi. Kur shtoni një izolim të ri të vjetër, do të duhet të dini llojin e izolimit ekzistues, vlerën aktuale r dhe thellësinë mesatare të materialit në hapësirë. Nëse ka një izolim ekzistues të shtëpisë tuaj në gjendje të mirë, ju mund të instaloni izolim të ri për të arritur vlerën e dëshiruar të R. Llojet e ndryshme të izolimit kanë R. të ndryshme Megjithatë, barrierat rrezatuese nuk kanë vlerën e vet R. Në vend të kësaj, ky lloj i filmit reflektues zvogëlon fitimin e nxehtësisë së verës duke ri-emituar ngrohjes rrezatuese në vend të absorbimit të saj. Më shpesh përdoret në shijen e nxehtësisë në kombinim me izolimin për të ulur kostot e ftohjes. Gjeni për ekspertin tuaj të izolimit të duhur me Wilio. Marrja e vlerësimeve të kostos së izolimit Disa furnizues të izolimit ofrojnë vlerësimet e kostos së bazuar në kosto dhe moshën e projektit ose të shtëpisë. Verifikoni që ata kanë rekomandimet e tyre të mbështetura nga kërkesat e ligjit të ndërtimit ose nga Ministria e Ekonomisë. Furnizuesit e izolimit të tjerë ofrojnë konsultime të lira të brendshme dhe auditime të energjisë për të përcaktuar nevojat unike të izolimit të shtëpisë tuaj. Furnizuesit do të matin statusin dhe thellësinë e ndonjë izolimi ekzistues. Inspektimi gjithashtu mund të kapë probleme, të tilla si izolimi i mëparshëm që nuk është instaluar në mënyrë korrekte. Sigurohuni që vlerësimi i kostos përfshin një ndarje të punëve përgatitore dhe pastruese. Këshilla për shpenzimet e kursimit Nëse dëshironi të mbani brenda buxhetit tuaj, përdorni këshilla për ruajtjen e parave: aplikoni për auditimin e lirë të energjisë dhe vlerësimin e kostos. Në këtë mënyrë ju shmangni surpriza të pakëndshme dhe të kushtueshme. Gjithashtu, kini kujdes nga furnizuesit që ofrojnë vlerësime vetëm në metra katrorë. Sigurohuni që vlerësimi i kostos përfshin llojin e materialit izolues, vlerën e r, dhe çmimin për metër katror. Hiqni vetë izolimin e vjetër. Kontrolloni me qeverinë lokale për kërkesat e duhura të deponimit. Ju gjithashtu mund të kërkoni nga furnizuesi nëse ajo mund të disponojë atë pa pagesë ose për një tarifë. Arsyet për instalimin e izolimit në shtëpinë tuaj Falë izolimit, do të jetë një klimë e këndshme gjatë gjithë vitit. Në dimër parandalon rrjedhjen e ajrit të ngrohtë nga shtëpia juaj, kështu që shtëpia juaj do të qëndrojë më e ngrohtë. Në verë parandalon ajrin e nxehtë për të depërtuar në fund, kështu që shtëpia juaj është më e freskët. Ndihmon sistemin tuaj të ngrohjes dhe ftohjes për të punuar në mënyrë më efikase dhe ju kursen para për shpenzimet e energjisë. Arsyet kryesore pse për të instaluar një izolim të ri në shtëpi përfshijnë: Efikasiteti energjetik i shtëpisë tuaj Attikja është izolimi më i zakonshëm i hapësirës që nevojitet. Ju mund të keni nevojë për izolim në zgavrën e murit - në zonën midis guaskës së jashtme dhe matësit të brendshëm të rrethuar. Izolimi gjithashtu përfiton hapësirën midis kateve. Për të krijuar një hapësirë ​​të gjallë nga një bodrum i papërfunduar, gjithashtu do të duhet të izoloni këto mure. Hapësirat e papërshkueshme nga zëri Izolimi i familjes mund t'ju ndihmojë gjithashtu në aspekte të tjera. Mund të përdoret midis pllakave të gipsit dhe dyshemeve për dhomat e papërshkueshme nga zëri. Parandalimi i Damës së Snow Kur dëbora në çatinë e shtëpisë tuaj po shkrin, ai duhet të kandidojë pas buzës. Megjithatë, izolimi i pamjaftueshëm mund të shkaktojë që ajo të shkrihet e pabarabartë dhe të formojë një pengesë që printon ujin në papafingo, tavan, ose poshtë mureve. Icicles përgjatë troughs janë një shenjë e qartë se tavani ose papafingo juaj ka nevojë për izolim më të mirë. Problemet me izolimin ekzistues Ju mund të keni nevojë për një izolim të ri për shkak të dëmtimit të palidhur me problemet e ujit ose dëmtuesve si një ketër ose Lasica. Izolimi i devarduar i shtëpisë nuk duhet të jetë efektiv. Fisheku i dëmtuar i celulozës mund të prishë gjithashtu pluhurin e hollë që do të shpëtojë dhe do të rrotullohet rreth shtëpisë. Merrni një vlerësim nga një ekspert i madh i izolimit në lagjen tuaj në sajë të Wilio.
Përditësuar në: May 15, 2023