Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Estrih cementi

Jeni duke kërkuar për mallë çimentoje? Ne kemi 23,640 piktorë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Estrih cementi

Sa kushton malla e çimentos? Për mallërat e çimentos, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: matje objektesh dhe llogaritje të materialit të kërkuar, trajtimi i nënshtresës, shpimi, aplikimi i mallës së çimentos, trajtimi përfundimtar. Çmimet e shtresës së çimentos janë rreth 7-8,5 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në mallërat e çimentos është zakonisht prodhimi i mallës së çimentos. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: shpatullën, nivelin e alkoolit, trazuesin elektrik, shaminë, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,640. Mos kërkoni më tej: çmimi i mallës së çimentos, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Estrih cementiÇmimet mesatare

Çmim të ulët420,00 L/m2
Çmimi mesatar469,80 L/m2
Cmim i larte510,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorÇmimet e Çimentos

Për të mësuar çmimin e saktë të ekraneve të çimentos, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e lëkurës së çimentos.

Scum çimento nga përzierjet e thata1 200,00L / m2
Çimento shpinën nga përzierjet e thata të 20 presionit të MPA, trashësi 10 - 70 mm
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Vend hedh2 400,00L / m2
Çimento shpinën nga përzierjet e thata të presionit të 25 MPA të përshtatshme si një jastëk ujëmbledhës, trashësi 3 - 150 mm
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Përforcim165,00L / m2
Rrëshqitja e raby futur në tenxhere të çimentos ose mazanine me sipërfaqe të galvanizuar teli
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Vetë-leveling clot.900,00L / m2
Vetë-vullqimi i çimentos nga përzierjet e thata 20 mpra trashësi 3 - 20 mm
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
EstrihSa kushton vezët? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për mallërat: konsulencë,...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?