Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Estrih

Jeni duke kërkuar për piktorë mallërash? Ne kemi 24,872 piktorë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Estrih

Sa kushton vezët? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për mallërat: konsulencë, konsultime, fokus ndërtimi, përgatitje të bazës për mallë. Çmimet për veshjet e dyshemesë janë rreth 7-12 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në mallë është zakonisht betonimi i mallërave duke përdorur teknologjitë më të fundit. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: bluarjen e makinës dhe betonin ekostirol, i cili kushton mesatarisht 15-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,872. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i mallës, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: EstrihÇmimet mesatare

Çmim të ulët300,00 L/m2
Çmimi mesatar526,80 L/m2
Cmim i larte714,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Poterov.

Për të mësuar çmimin e saktë të çmimeve, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e poterit.

Pallto depërtimi për potters1 080,00L / m2
Duke bërë një pallto të vetme depërtimit për pallto dhe shëmtuar
Së bashku
m2
Futni kërkesën
HR Çimento mallë. 50mm12 540,00L / m2
Baumit Estrich Cement Poter, CT-C20-F5 Class, HR. 50mm
Së bashku
m2
Futni kërkesën
HR Çimento mallë. 70mm22 620,00L / m2
Baumit Estrich Cement Poter, CT-C20-F5 Class, HR. 70mm
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Përforcimi i katit Hlovlíkná76,80L / m2
Pëlhurë me fibra të xhamit shumë të efektshme për përforcimin e spines së dyshemesë dhe suva të Muria të Vjetër
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Perzierje e reres se gerryerjes dhe lidhesitSa kushtojnë mallërat me anhidrit? Për mallërat me anhidrit, ne shpesh ofrojmë...
Estrih cementiSa kushton malla e çimentos? Për mallërat e çimentos, ne shpesh ofrojmë...
Material veteniveluesSa kushton një mallë vetëniveluese? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Makina per shtrimin e betonitSa kushtojnë mallërat e makinerive? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Beton i thateSa kushton një mallë e thatë? Për mallë të thatë, ne shpesh...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Çmimi i poterit Çfarë është një llum? Masa është një strukturë dyshemeje që ruhet në strukturën bruto dhe shërben si një substrate për dyshemenë e ardhshme të shtëpisë ose apartamentit. Është e mundur për të bërë procedura të shumta dhe duke përdorur materiale të ndryshme. Çdo metodë dhe materiale gjithashtu ka vendet e saj. Çfarë pune keni nevojë për ekrane? Në fillim, e gjithë zona duhet të pastrohet tërësisht dhe e izoluar. Nëse planifikojmë të instalojmë ngrohjen e dyshemesë, e kuptojmë tani. Pas perimetrit të murit, ruani shiritin e dilatimit të buzës. Pas fazës përgatitore, ne vazhdojmë të derdhësh masën dhe sipas llojit të materialit nga i cili është bërë është trajtuar më tej. Pse rezultatet e kërkimit në Wilio? Ashensori i saktë do të shërbejë si një substrate për çdo lloj dysheme që më vonë vë. Nëse trotuari i petëzuar, ose trotuari qeramik ose vinyl, gjithmonë do të jetë e rëndësishme, dhe kështu është mirë të paguhen vëmendjen e duhur. Në neglizhencë dhe realizim të pasaktë, riparimet shpesh janë të pamundura. Aktivizoni ekspertët dhe mos e rrezikoni kurbën dhe dyshemenë e plasaritur. Shkruani kërkesën në Wilio dhe merrni kuotat nga profesionistët nga mjedisi. Cilat janë çmimet e ekraneve? Potere çimentoje Në varësi të llojit të materialit të përdorur, ne mund të zgjedhim nga të gjithë gamën e ekraneve sot. Shpina e çimentos përdoret më shpesh. Avantazhi i saj është ngurtësia dhe gjithashtu rezistenca ndaj lagështisë që nuk ndryshon pronat e saj. Një disavantazh më i vogël është shpërndarja në ruajtje, nivelim dhe gjithashtu nevojën për ta trajtuar atë. Ky lloj i shtresës është deri në 28 ditë dhe gjatë kësaj kohe është e nevojshme ta lidhni atë me ujë (optimale deri në 7 ditë) për të shqyer në mënyrë të barabartë dhe jo të kontrolluar. Çmimi për këtë lloj të mashtrimit do të përbëhet nga çmimi i materialit dhe çmimi i punës. Shuma që rezulton për çimento të çimentos varet nga trashësia e saj. Më të shpeshta të përdorura 3 cm janë 6-8 € / m2. Në çmimin më të madh të trashësisë pak rritet. 6 cm kushton 7-9 € / m2, 7 cm 8-10 € / m2 dhe një masë e trashë me një trashësi prej 10 cm kushton 10-12 € / m2. Nëse gjilpëra është e nevojshme në një kohë më të shkurtër, si një proces konvencional teknologjik, shtoni aditivë në përzierjen e çimentos të aditivëve që përshpejtojnë ngurtësimin e ngurtësimit. Në këtë mënyrë, ne mund të shkurtojmë të gjithë procesin e argumentit nga 28 ditët në 21, 14 dhe 7 ditë. Sipërfaqet për përzierjet e shpejta shkojnë nga 3 -7 € / m2. Ngarkesa e dyshemesë është ende e nevojshme për të qenë shtresa të izoluara nën sallë dhe gjithashtu mundësinë e hidroizolimit ose izolimit të zërit. Spot anhidrite. Një zgjedhje tjetër është anhidrit screeds. Avantazhi është se dysheme të tilla nuk janë rritur dhe punuar në to pas 48 orësh. Në ruajtjen e trashësisë ka vetitë e shkëlqyera dhe sidomos nuk është e nevojshme të kompensohet. Disavantazhi është humbja e forcës në kontakt me lagështinë dhe gjithashtu nevojën për Potterin pas kullimit për të bluar dhe sëmundjes. Shpërndarja aktuale e anhidrit me 4 cm të trashë do të kushtojë 9-12 € / m2. Caktoni një çmim për bluarjen 2-4 € / m2. Kostoja e rregullimit gjithashtu mund të jetë bluarje dhe blerjen e pluhurit. Vetë-nivelim E fundit, e përdorur zakonisht, lloji është një mallë vetë-standarde. Një avantazh i madh është një sipërfaqe e përkryer dhe e sheshtë që ka nevojë për formësimin në mënyrë specifike - ajo do të krijohet natyrshëm. Ai gjithashtu korrespondon me çmimin e saj, i cili është më i lartë në mesin e të gjitha materialeve të zakonshme të disponueshme. Në një trashësi prej 5 cm është çmimi prej 13-20 € / m2. Çfarë ndikon gjithçka çmimi? Çmimi për sputter do të varet nga lloji dhe sasia e saj që na nevojitet. Eshtë e panevojshme të harrosh faktin se lyrja ka nevojë për një substrate të përgatitur siç duhet. Është izoluar nga hidroizolimi ose izolimi i zërit. Çmimi që rezulton rrit izolimin e polistirenit, filmit ndarës, kasetë dilatuese margjinale, rregullime dhe kosto të punës. Si të gjeni ekranet e cilësisë? Marrë ekranet e çmimeve janë të thjeshta. Është e mjaftueshme për të hyrë në pyetjen tuaj në Wilio dhe për të hyrë në parametrat bazë të masës së ardhshme - trashësi dhe zonë të përafërt. Ju do të merrni një perspektivë të profesionistëve nga mjedisi juaj. Shihni Shqyrtimet e kompanive individuale dhe zgjidhni një kuotë që ju përshtatet më së shumti.