Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Elektricist

Po kërkoni një elektricist? Ne kemi 27,024 elektricistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Elektricist

Sa kushton një elektricist? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për elektricistët: lidhje elektrike, instalim dritash, tavane me dritë, siguri dhe alarm. Çmimet eksperte të energjisë elektrike janë rreth 10-15 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në shërbimet e një elektricisti është zakonisht instalimi elektrik. Kostot shtesë mund të përfshijnë: rishikimin e kutisë së sigurimit, zëvendësimin dhe riparimin e pajisjeve të ndriçimit, riparimin e sirtarëve, të cilët kushtojnë mesatarisht 10-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 27,024. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e elektricistit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: ElektricistÇmimet mesatare

Çmim të ulët600,00 L/orë
Çmimi mesatar900,00 L/orë
Cmim i larte1 200,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të punës elektrike

Për të mësuar çmimin e saktë të punimeve të energjisë elektrike, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e elektricistëve.

Instalimi i socket ose kaloni270,00L / një copë
Instalimi i prizës ose kaloni në kutinë dhe angazhimin e instalimit.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Istik240,00L / një copë
Kuvendi i ndërprerësve në një kabinet dhe angazhim të karkasë.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Trettor.780,00L / një copë
Montimi dhe angazhimi i tretjes
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Termostat900,00L / një copë
Montimi termostat për ngrohje në dysheme
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Lidhje elektrikeSa kushton lidhja elektrike? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për lidhjet...
Instalimi elektrikSa kushton instalimi elektrik? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë instalimit...
Panele solareSa kushtojnë fotovoltaikët? Në fotovoltaikë, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: inspektim,...
Nderpres elektrik, instalim dhe riparimSa kushton instalimi dhe riparimi i çelsave ose prizave? Gjatë instalimit dhe...
Instalime elektrike te mencuraSa kushton një instalim i zgjuar? Në rastin e instalimeve elektrike inteligjente,...
Instalim i llambaveSa kushton instalimi i ndriçuesve? Gjatë instalimit të ndriçuesve, ne shpesh ofrojmë...
Kutite e paneleve elektrike dhe siguresave - instalim dhe riparimSa kushton instalimi dhe riparimi i kutisë së shpërndarjes dhe siguresave? Ne...
Panele diellore, panele fotovoltaikeSa kushtojnë panelet diellore, fotovoltaike? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Tavane me ndricimSa kushtojnë tavanet e lehta? Për tavanet e lehta, ne shpesh ofrojmë...
Sisteme te sigurise dhe alarme te shtepiseSa kushtojnë siguria dhe alarmet në shtëpi? Për sigurinë dhe alarmet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023