Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Ekspert, specialist

Po kërkoni një mjeshtër? Ne kemi 21,027 kampionë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ekspert, specialist

Sa kushton masteri? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për mjeshtrit: riparime, punime murature, aktivitete për dysheme. Çmimet DIY janë rreth 8-15 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë brenda mjeshtrave është zakonisht një rinovim i plotë i banjës. Kostot shtesë mund të përfshijnë: beton, pllaka, dysheme dhe vegla, të cilat kushtojnë mesatarisht 25-70 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,027. Nuk keni pse të shikoni më: çmimi kryesor, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Ekspert, specialistÇmimet mesatare

Çmim të ulët480,00 L/orë
Çmimi mesatar672,00 L/orë
Cmim i larte900,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të masterit

Për të mësuar çmimin e saktë të shërbimeve master, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë Master.

Ndërtimi i punëve të asamblesë (më pak se 4 orë punë)1 329,00L / orë
Ndërtimi i asamblesë punon brenda më pak se 4 orëve; Sfiduese, profesionale (klasa 3).
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Ndërtimi i punëve të asamblesë (nga 4 deri në 8 orë punë)1 134,00L / orë
Ndërtimi i asamblesë punon në rangun më shumë se 4 dhe më pak se 8 orë; Sfiduese, profesionale (klasa 3).
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Ndërtimi i punëve të asamblesë (më shumë se 8 orë punë)1 062,00L / orë
Ndërtimi i asamblesë punon në rangun e më shumë se 8 orëve; Sfiduese, profesionale (klasa 3).
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Ndërtimi i punëve të asamblesë (më shumë se 12 orë punë)978,00L / orë
Ndërtimi i punimeve në rritje brenda më shumë se 12 orëve; duke kërkuar profesionistë (klasa 3).
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
MjeshterSa kushtojnë shërbimet e një burri për orë? Ne shpesh bëjmë shërbimet...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?