Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Dysheme me vinyl

Jeni duke kërkuar për një shtrues dyshemeje vinili? Ne kemi 25,876 arkëtarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,356 profesionistë të regjistruar

85,461 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Dysheme me vinyl

Sa kushton një dysheme vinili? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për dyshemenë me vinyl: përgatitjen dhe rrafshimin e sipërfaqes, nivelimin e dyshemesë, prodhimin dhe shtrimin e dyshemeve me vinil. Çmimet e dyshemeve vinyl janë rreth 10-30 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë brenda një dyshemeje vinili është zakonisht shtresa e poshtme e shkallëve. Kostot shtesë mund të përfshijnë: kallëpe, foli dhe vegla, të cilat kushtojnë mesatarisht 5-15 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 25,876. Mos kërkoni më tej: çmimi i dyshemesë vinyl, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,356 profesionistë të regjistruar

85,461 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Dysheme me vinyl

Çmimet mesatare

Çmim të ulët612,00 L/person
Çmimi mesatar1 118,40 L/person
Cmim i larte1 500,00 L/person
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e Çmimeve të Kati Vinyl

Për të mësuar çmimin e saktë të katit vinyl, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e kategorisë Vinyl.

Marrja e dyshemeve të veshjes742.8L / m2
Bërja e dyshemeve vinyl me ngjitje në pjesë, sheshe.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Marrja e dyshemeve të veshjes me ngjitje543.0L / m2
Duke bërë dysheme të veshjes duke lidhur shirita vinyl.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Heqja e dyshemeve të veshjes138.0L / m2
Heqja e dyshemeve të ngjitura të ngjitura nga një sipërfaqe plastike pa pad -0,0010 t.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Trashësi heterogjene pvc dysheme deri në 3 mm960.0L / m2
PVC dysheme heterogjene, pjesë vinyl lvt, ngjitur, trashësi brenda 3 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Shtrimi ose zevendesimi i dyshemeseSa kushton shtrimi ose zëvendësimi i një dyshemeje? Kur shtrojmë ose zëvendësojmë...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?