Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Dysheme me pllaka

Jeni ne kerkim te tjegullave per shtrimin e asfaltimit? Ne kemi 26,404 pllaka në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dysheme me pllaka

Sa kushton instalimi i shtrimit? Gjatë shtrimit të shtrimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: rilevim, heqje e dyshemesë origjinale, nivelim të sipërfaqes, shtrimin e një dyshemeje të re. Çmimet e shtrimit të dyshemesë janë rreth 10-35 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në shtrimin e shtrimit është zakonisht shtrimi i shtrimit me gurë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: nivelim, ngjitës, copë litari dhe mbulesa, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 26,404. Nuk duhet të kërkoni më: shtrimin e çmimit, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Dysheme me pllakaÇmimet mesatare

Çmim të ulët660,00 L/m2
Çmimi mesatar901,20 L/m2
Cmim i larte1 200,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve vendosjen e shtrimit

Për të mësuar çmimin e saktë të shtrimit të shtrimit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë që hedh trotuar.

Dysheme në rritje nga pllaka qeramike972.0L / m2
Instalimi i pllakave qeramike të dyshemesë të ruajtura në llaç 225 x 450 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Pllaka qeramike me dimensione 221x445x10 mm1380.0L / m2
Tile qeramike, gresové, xham me lxvxhr 221x445x10 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i dyshemeve nga pllakat nga bodrumi i shkrirë852.0L / m2
Instalimi i dyshemeve nga pllaka të lëmuara nga bodrumi i fabrikuar i ruajtur në llaç, trashësi 30 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Dysheme në rritje nga cilindra tani780.0L / m2
Instalimi i kateve nga pllakat TYZE të vendosura në llaç, madhësia 250 x 250 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Instalimi dhe mveshja me pllakaSa kushton vendosja e shtrimit dhe pllakave? Gjatë shtrimit të shtrimit dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa kushton instalimi i pllakave? Çmimi i instalimit të pllakave varet nga lloji, madhësia e shtrimit (më pak se 15x15 cm, pllaka të formatit të madh) dhe fushëveprimi i punës zakonisht varion nga 12 - 24 / m2. Cilat faktorë ndikojnë në çmimin e instalimit të pllakave? Cilat janë materialet më të shpeshta të veshjes? Kostoja e pllakave të ndryshme në metër katror (m2). Pse janë disa pllaka shumë më të shtrenjta se të tjerët? Cilat janë vlerësimet e pllakave? Cila është poroziteti i pllakave? Sa do të jetë instalimi i pllakave rezistente ndaj ujit? A do të rritet trotimi i ri vlerën e shtëpisë sime? Si të punësoni një profesionist për të instaluar pllaka? Këshilla për të minimizuar buxhetin e pllakave. Gjeni furnizuesin e pllakave në lagjen tuaj. Cilat faktorë ndikojnë në çmimin e instalimit të pllakave? Cilat faktorë ndikojnë në çmimin e instalimit të pllakave? Faktorët kryesorë të kostove të instalimit të pllakave janë: - Madhësia e pllakave - Lloji i pllakave - Kompleksiteti i projektit Çmimi i instalimit të pllakave të projektit tuaj Çmimi për metër katror (m2) ndryshon në varësi të: - lokalet ku është instaluar trotuari (kuzhinë, banjo, kopsht, etj.); - madhësia dhe gjendja e zonës për t'u konsideruar; Madhësia e pllakave (pllaka më të vogla kushtojnë më shumë, pllaka më të mëdha më pak). Rregulla e përgjithshme në lidhje me madhësinë e sipërfaqes së desktop: aq më e madhe është madhësia e projektit, aq më e ulët është kostoja për metër katror (m2). Përcaktimi i zonës së përgjithshme të projektit tuaj është i rëndësishëm për të marrë një ofertë të saktë nga furnizuesit e pllakave që merrni duke përdorur Wilio. Si ta bëni këtë? Së pari matni gjatësinë e dyshemesë dhe pastaj shumëzoni këtë numër me gjerësinë e saj. Për shembull, dhoma me 3 metra 3 metra = 9 metra katrorë (M2). Kur llogaritni sasinë e pllakave, mos harroni të përfshini një material rezervë prej + 5% në rastin e dhomave drejtkëndore. Në dhoma të parregullta ose hedhjen diagonale, duhet të rrisni përqindjen. Llojet e pllakave Çmimet e pllakave të dyshemesë variojnë nga 13 € - 100 €, në varësi të materialit, prodhuesit dhe kërkesës. Përzgjedhja e pllakave me kosto mesatare më të lartë për metër katror (m2) ndikon në koston e përgjithshme të projektit. Instalimi i pllakave të çimentos të bërë me dorë është më i kushtueshëm. Procesi i prodhimit kërkon shtresën e përzierjes së betonit në komponentët e pabarabartë të pjesës së poshtme të pllakës për të siguruar që ajo të vendoset në mënyrë të barabartë në dysheme. Kjo rrit kostot e punës. Riparimi i shtrimit Nëse projekti i instalimit të pllakave është në një zonë ku një myk i dëmtuar ose për të prishur integritetin sipërfaqësor, dëmi është i nevojshëm për të zgjidhur para se të duhet të instaloni një dysheme të re tjegull. Disa furnizues të pllakave mund ta bëjnë këtë punë për ju (do të kushtojë shtesë), por ndoshta do të duhet të punësojë specialistë në varësi të fushëveprimit të dëmit. Me çdo projekt të ndërtimit ose rindërtimit që përfshin disassembly, është gjithmonë një shans për të zbuluar surpriza të tilla si kalb të thatë. Për çdo ndryshim të çmimeve informoni qartë ekspertin tuaj për të kuptuar se cilat janë riparimet e nevojshme dhe çfarë do të kushtojë. Në përgjithësi, aq më pak kohë do të marrë pllaka tiled, më poshtë do të jetë kostoja juaj. Edhe pse nuk jeni profesionist tjegull, ju mund të dini se instalimi i shtrimit në një kat të butë dhe madje edhe është shumë më i shpejtë se sipërfaqja e pabarabartë për tu përafruar. Instalimi i pllakave në sipërfaqe të lëmuara zakonisht janë më të lira sepse hidrauliku duhet të bëjë më pak punë përgatitore para shtrimit të shtrimit. Parket e pabarabarta, dysheme të vjetra që duhet të hiqen, dhe muret ose sportelet që kërkojnë instalimin e bordit themelor ose punë të mëtejshme përtej përgatitjes standarde mund të rrisin koston totale për metër katror (m2). Vendndodhja e pasurive të paluajtshme Vendndodhja do të ndikojë në kostot e instalimit të pllakave të dyshemeve. Ekspertët e pllakave në qytetet dhe rajonet më të mëdha me kosto më të larta të jetesës zakonisht ngarkohen për shërbimet e normave më të larta. Kjo është për shkak të kostove më të larta të sigurimit, kostove të punës, rritjes së kostove të trafikut të makinave. Madhësia e shtrimit Pllakat më dysheme kanë një shesh të shesheve që ndryshojnë madhësinë, nga formatet e vogla në formatin e madh. Pllakat gjithashtu mund të kenë një formë dhe madhësi të ndryshme, duke përfshirë pllakat gjashtëkëndore, tetëkëndore dhe drejtkëndore. Të vogla ose pllaka të formave jo standarde mund të kërkojnë më shumë kohë, ekspertizë dhe përvojë profesionale, gjë që rrit koston totale të instalimit të pllakave të dyshemesë. Montimi i pllakave më të mëdha është shumë më pak kompleks dhe instalimi i tyre është më i lirë. Cilat janë materialet më të zakonshme të veshjes? Le të shohim më pranë cilat janë mundësitë e shtrimit të katit tuaj të ri dhe si ndryshojnë: Pllaka qeramike Ajo që zakonisht quhet "pllaka qeramike" prodhohet duke gjuajtur në temperatura të larta nga qyteti, argjilat, lidhësit dhe aditivët e tjerë. Asfaltimi është i ndarë në xham dhe të parregulluar - është një shtresë që është në të gjithë seksionin kryq nga i njëjti material. Trotuari me xham është krijuar nga çipi dhe lustër në sipërfaqe, e cila jep një ngjyrë të pllakave dhe shtresë mbrojtëse, dy herë shkarkohen, duke i bërë ato më të forta se pllakat e palezizuara. Torra cotta pllaka Terracotta është lloji më i lirë dhe më fleksibël i pllakave qeramike. Terracotta, e cila zakonisht përdoret në enë balte, është portokalli e kuqe dhe shpesh e vendosur pa xham, duke e bërë atë një material absorbues material dhe lëngje të tjera. Tile "Saltillo" Ky lloj pllake është bërë nga terrakote, por është tharë në diell në vend të qitjes në furre. Pllaka të guroreve Pavarësisht nga emri i këtyre pllakave, ata nuk vijnë nga një gur korre, por janë mjaft pllaka qeramike të lodhshme. Për shkak se ata janë të vëzhguar, furnizuesi juaj duhet të vuloset për të shmangur absorbimin dhe ngjyrosjen e ujit. Pllaka prej porcelani Porcelani është një prodhim i lëndës qeramike që përdoret për të bërë porcelani të mirë dhe tualete. Porcelani nuk ka një porozitet, mikrotrublina që i japin një forcë më të lartë, rezistencë ndaj ujit dhe veshin. Pllakat duhet të testohen për elasticitetin e saj dhe normën e absorbimit të ujit të ulët. Tjegull i certifikuar prej porcelani mund të qëndrojë pothuajse dy herë më shumë se një pllakë e zakonshme qeramike. Tjegull natyrore Asfaltimi i gurit natyror ka pamje unike të pagabueshme, janë rezistente ndaj variacioneve të këndshme të ngjyrave, kanë jetë pothuajse të pakufizuar. Guri natyror po punon me bluarje dhe lustrim. Pllakat e çimentos janë të mbushura në forma dhe është mundësia për të krijuar shumë modele dhe kombinime me ngjyra. Pllaka Terrazzo Këto pllaka italiane janë bërë nga një bazë çimentuese e përzier me patate të skuqura prej guri ose mermeri për të formuar një sipërfaqe të strukturuar dhe të larmishme. Pllaka qelqi Pllakat e qelqit janë prerë qelqi prerë në forma uniforme që janë të ndritshme dhe të tejdukshme. Pllakat e qelqit shpesh përdoren si pjesë e mozaikut dhe si pllaka mur panel në kuzhinë, por gjithashtu mund të shiten si pjesë individuale. Tjegull qelqi në përgjithësi nuk përdoret për dysheme. Tjegull mozaik Pllakat e mozaikut mund të bëhen me pllaka qeramike, qelqi ose metalike dhe pastaj është e nevojshme t'i bashkëngjitni ato në një bazë rrjetë për instalim të lehtë. Pse janë disa pllaka shumë më të shtrenjta se të tjerët? Pllakat kanë klasifikime të ndryshme bazuar në forcën dhe qëndrueshmërinë e tyre. Përveç faktorëve të stilit dhe pamjes së listuar në seksionin e mëparshëm, ndikohet edhe vlerësimi i pllakave si dhe poroziteti i pllakave. Cilat janë vlerësimet e pllakave? Jo çdo pllakë është e përshtatshme për çdo sipërfaqe. Për shembull, hapësirat që përdoren rregullisht kanë nevojë për pllaka më të forta dhe më të qëndrueshme, si vende më pak të ngarkuara. Pllakat janë të vlerësuara në pesë klasa, me klasën V është përmbajtja më e madhe dhe e klasës unë është shumë e brishtë në dysheme. Klasa V-tjegull - për ngarkesë shumë të lartë, të miratuar për dysheme komerciale dhe institucionale. Mund të instalohet kudo në një mjedis të gjallë. Pllakat e klasës IV - Kjo klasë është e përshtatshme për çdo përdorim të brendshëm - në kuzhinë, korridor, zyra, në tarraca. III Klasa e Rezistencës - e projektuar për ngarkesa të mesme për mbulesat e dyshemeve në dhomat e hoteleve, dhomen e ndjenjes. Pllaka të rezistencës klasë II - të përshtatshme për banjo dhe dush qoshe. Pllaka të klasës I - Përdorni - për veshjen e murit, jo mjaft rezistente ndaj mbulesave në dysheme. Cila është poroziteti i pllakave? Poroziteti i pllakave tregon se sa kavitete të vogla të ajrit kanë. Tjegull poroze, aq më shumë absorbojmë - të cilat mund të jenë të mira apo të këqija, varësisht se ku është instaluar. Sa më i madh absorbimi i absorbimit / ujit, më pak tjegull ose pllaka përshtaten në hapësirën e jashtme dhe gjithashtu në ambiente të lagura. Axious është i lidhur ngushtë me rezistencën e ngrirjes. Poroziteti i pllakave vlerësohet sipas shkallës së "qelqit" ose xhamit të ngjashëm. Xhami është më pak absorbues. Këtu janë klasifikimi i pllakave të porozitetit: Awking tjegull Terakota është një lloj më absorbues i pllakave. Zakonisht përdoret si mure dekorative ose tjegullore. Ky lloj i pllakave është më i zakonshmi për aplikacionet e apartamenteve jashtë banjës. Mbani në mend se pllakat me xham janë rezistente ndaj ujit në sipërfaqen tuaj, por jo në anët e saj ose në pjesën e poshtme / prapa. Ekspozimi i përhershëm ose i përsëritur ndaj ujit mund të ndikojë në këto pllaka me kalimin e kohës. Është të paktën një pllakë poroze dhe është e përshtatshme për hapësirat e larta të lagështirës si vaskë dhe dushe.