Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Dysheme linoleumi

Po kërkoni një ekspert në instalimin e linoleumit? Ne kemi 23,286 dysheme në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dysheme linoleumi

Sa kushton linoleumi? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për dysheme me vinyl: përgatitjen dhe nivelimin e sipërfaqes, shtrimin e linoleumit. Çmimet e dyshemesë së linoleumit janë rreth 10-16 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë brenda një dyshemeje linoleumi është zakonisht shtresa e poshtme e dyshemesë deri te shkallët. Kostot shtesë mund të përfshijnë: kallëpe, foli dhe vegla, të cilat kushtojnë mesatarisht 5-15 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,286. Mos kërkoni më tej: çmimi i linoleumit, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Shtrimi ose zevendesimi i dyshemeseSa kushton shtrimi ose zëvendësimi i një dyshemeje? Kur shtrojmë ose zëvendësojmë...
Trego më shumë
KalkulatorLista e Çmimeve të Linoleumit

Për të mësuar çmimin e saktë të dyshemesë nga Linoleum, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë Linoleum.

Hedhjen e linoleum rezidencial.720.0L / m2
Hedhjen e trashësisë standarde të linoleumit të banimit përafërsisht. 2.2mm me një substrate pa filtër
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Vendosja e linoleumit të stresit.900.0L / m2
Vendosja e linoleumit të stresit të një trashësi standarde përafërsisht. 2.3mm me një substrate pa filtër
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Duke hedhur tapën themelore.180.0L / m2
Për shkak të rritjes së izolimit të zërit, rripin e tapës në trashësinë e përafërsisht. 2 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Aplikimi ngjitës480.0L / kg
Rregullimi i dyshemeve për ngjitësin e freskët të freskët
Së bashku
kg
Futni kërkesën
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?