Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Dysheme laminati

Jeni duke kërkuar për një shtrues dyshemeje të petëzuar? Ne kemi 25,669 arkëtarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Dysheme laminati

Sa kushton një dysheme e petëzuar? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për parket laminat: fokusimi, prodhimi dhe shtrimi i parketeve të laminuara. Çmimet e dyshemesë lundruese janë rreth 12-25 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë brenda një dyshemeje të petëzuar është zakonisht prodhimi i një dyshemeje nga materiale premium. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: kosto transporti, llak, vegla shtrimi, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-55 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 25,669. Mos kërkoni më tej: çmimi i dyshemesë së laminuar, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Dysheme laminati

Çmimet mesatare

Çmim të ulët210,00 L/m2
Çmimi mesatar318,00 L/m2
Cmim i larte540,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të katit të laminuar

Për të mësuar çmimin e saktë të katit të laminuar, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e parkeve të laminuara.

Kati i montimit nga pllakat e laminuara deri në 190 mm1620.0L / m2
Instalimi i dyshemeve nga lidhja me parket e petëzuar dhe prej druri, gjerësia deri në 190 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i dyshemesë nga pllakat e laminuara mbi 190 mm1500.0L / m2
Instalimi i parket petëzuar dhe druri lundrues, gjerësi mbi 190 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i dyshemesë nga pllakat e laminuara me "kliko"780.0L / m2
Montimi i dyshemesë nga parqet e laminuara dhe prej druri të hedhura lirshëm. Kliko "lidhjen.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i katit të lirë nga pllakat e laminuara, gjerësia deri në 190 mm900.0L / m2
Instalimi i dyshemeve me parket të laminuara dhe prej druri të rreshtuar, gjerësi deri në 190 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Shtrimi ose zevendesimi i dyshemeseSa kushton shtrimi ose zëvendësimi i një dyshemeje? Kur shtrojmë ose zëvendësojmë...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?