Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Dysheme industriale

Jeni duke kerkuar nje shtrues per dysheme industriale? Ne kemi 24,294 arkëtarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,701 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dysheme industriale

Sa kushtojnë dyshemetë industriale? Për dyshemetë industriale, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: aplikimi i depërtimit të thellë, veshjet për ngarkesa mekanike mesatare dhe nivelimi i pabarazive. Çmimet e dyshemeve me derdhje epokside dhe poliuretani janë rreth 15-30 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në dyshemetë industriale janë zakonisht strukturat e betonit të dyshemeve industriale. Kostot shtesë mund të përfshijnë: marrjen me qira të makinave për prerjen dhe punimin e betonit, makineritë bluarëse dhe mistrie, të cilat kushtojnë mesatarisht 50-250 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,294. Mos kërkoni më tej: çmimi i dyshemeve industriale, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,701 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Dysheme industrialeÇmimet mesatare

Çmim të ulët894,00 L/m2
Çmimi mesatar1 159,20 L/m2
Cmim i larte1 740,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Dyshemeve Industriale

Për të mësuar çmimin e saktë të dyshemeve industriale, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar dhe kështu merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për shërbime individuale në kategorinë e dyshemeve industriale.

Trajtimi sipërfaqësor me dysheme industriale 2 mm378.0L / m2
Trajtimi sipërfaqësor me dysheme industriale (forca të blinduara), silic, operacion i lehtë, 3 mm i trashë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Trajtimi i sipërfaqes me dysheme industriale945.0L / m2
Trajtimi sipërfaqësor me një dysheme industriale (forca të blinduara), çimento, operacion i moderuar, trashësi prej 5 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Trajtimi sipërfaqësor me dysheme industriale të dizajnuara për operim të rëndë1929.0L / m2
Trajtimi sipërfaqësor me dysheme industriale (forca të blinduara), çimento, operacion i rëndë, 10 mm pallto.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Trajtimi sipërfaqësor i dyshemeve të betonit në përzierje910.8L / m2
Trajtimi sipërfaqësor i dyshemeve të betonit në një përzierje të izolimit kristalor për bazën e çimentos.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Shtrimi ose zevendesimi i dyshemeseSa kushton shtrimi ose zëvendësimi i një dyshemeje? Kur shtrojmë ose zëvendësojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?